sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuvailuja

Ihanan keväinen viikonloppu takana! Perjantaina Janika tuli mun ilokseni poikkeemaan Porissa. Käytiin pikaisesti kirpparilla ja sit juotiin meillä kahvit. Kirpparilta tarttu (tottakai) muutama pikkuasia mukaankin, vaikka ensin aattelin että ei, nyt en osta mitään ku yritän säästää. hah.. En vaan kestä kun jotain hienoo on halvalla myynnissä!

Kirjekuorilaukku
H&M hame

Lauantaina lähdin jo aikasin aamulla kohti Kokemäkeä, mummuja kävin katsomassa ja heiän hiuksia leikkelin, äidille kävin tekemässä ripset ja siskon hiukset värjäsin eli hyvä reissu kun sai vähän taskurahaa joka paikasta!=) Lauantaina näin myös Janikaa pullakahvien merkeissä, käytiin myös pienellä kävelyllä pikku tuulesta huolimatta. Btw, se on hassuu kun välillä ottaa itestään 200 kuvaa ja koneella kattoo että ei hemmetti, mikään ei oo onnistunu. Kaikissa on joku naama/käsi/tukka/suu/silmä -ongelma... Noh, en tajua mitä mä nyt oon tehny toisin mut mulla on tältä viikonlopulta yllättävän monta hyvää kuvaa jopa:

(okei mua häiritsee mun etuhiukset täs)
mut asua tässä koitin kuvata:
Tunika(paita+hame) - Seppälä vissiin
Vyö - Ginatricot
aamupala=)

Meillä on tosi hankalasti sellasia paikkoja, et sais päästä varpaisiin-kuvan.. Enkä tykkää oikein ottaa peilin kautta, kun peilitki on aika pimeis nurkis.. :/ Odottelen sitä päivää kun äippä ostaa itelleen uuden kameran ja mä saan sen järkkärin.. (joka on joissain kuvissa joskus vilahdellut) 

Liivi - Sisterspoint


Hahah:D Piti kai sitä nyt irvistääkin et joku kuva edes menis pilalle.. mut ihan söpö tääki on:DD
Nahkataki päälle ja keväthuivi kaulaan! (sain kehujaki mun huivista tänään mm. Bijou Brigitten myyjältä ja joltain vastaantulijalta kotinurkilla.. yllättävän hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä! huhhu)

Mun ja Janikan "kävelyreissulta":D



söpö tölli.

jamppu<3

Tänään oon lähinnä vaan tsiikaillu maailmaa sohvan uumenista.... No en nyt oikeesti oo koko päivää makoillu! Kävin mä päivällä Iso-Karhussa kiertelemässä, ihan vaan katselemassa... Ja no löysin mä korvikset mitkä mun oli pakko saada : ) Kävin myös lidlissä ostoksilla ja huomasin että kauppaan on tullut simaa, ja olihan mun pakko ostaa sitä jo näin etukäteen!naaam. Kassalla menin kyllä aika puihin kun myyjä oli että "saisinko nähä sun henkkarit"  "miks?!?!?" "tosta simasta" "ahaaa"... :DD Huomenna alkais viimeinen harjottelujakso ton koulun osalta. Harjotteluun meen samaan paikkaan, jossa oon ollut kaks edellistäkin kertaa, eli Kokkeliin:)

Tunika/mekko - JC
Vyö - Gina
Pusero - VeroModa


Korvakorut<3 Cubuksesta.





 Kevään ensimmäine leppäkerttu!! Mun partsilta. Ja joo, tosi kaunis toi parvekkeen lattia.. sais ostaa siihen jonkun ruohomaton tms :D




2 kommenttia :

  1. Ihana tuo H&M:n hame! :) ja wautsi kun oot kaunis! :o noi sun silmät on upeat! :)

    http://mmilya.blogspot.fi/ <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon!:)
      Ja varmasti ainakin tuun tutustuun sun blogiis myöhemmin (tänään), mut nyt täytyy kiirehtiä töiihin=)

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)