lauantai 4. toukokuuta 2013

A girl doesn't need anyone, who doesn't need her.

Taas yks viikonloppu jolloin en tee mitään, ihanku tästä olis jo tulossa tapa. Ennen olin joka viikonloppu jossain ja hyvinä viikonloppuina jopa kahtena iltana ja aamusin olot oli sen mukasia.. Nyt makoillaa sohvalla illat, mässytetää karkkia ja sipsiä, mennää 10 nukkumaa, nukutaa pitkään, syödään, syödään, syödään ja kahvitellaan koko ajan! yäk.. Tosin ei se juominenkaan niiin "nam" oo. Tuntuu vaan oudolta, joko mun hullut nuoruusvuodet on jo ohi :DD noh.. ehkä kesällä ehtii! 

Perjantain asua..
Valkoset farkut: zara
Vaalpun paita: Veromoda
Laukku: ois
Nahkatakki: seppälä (paras nahkis muuten ikinä.)

Tänään en siis tosiaan oo tehnyt mitään muuta kuin käynyt kaupungilla asioilla, hakenut ruokaa kaupasta ja tehnyt ruokaa.. +katsonut jääkiekkoa:D  Tylsä elämä?:)  Mut toisaalta on ihan jees kun kerrankin ollaan vietetty tämmönen yhteinen kotipäivä..  Tässä olis muutama asu/nassukuva tästä päivästä: 
Lauantai aamuNäillä vetimillä lähdettiin kaupungilla käymään
Tunika: Mango
Vyö: Ginatricot
Nahkalegginssit: Ginatricot
Korvikset: Cubus
Päälle vielä nahkatakki: Veromoda
 Myöhemmin päivällä lähdin vielä uudelleen liikenteeseen, kun oli pakko hakea ruokaa meille ja kissoille.. asukin sit ehti vaihtua siihen mennessä vähän rennompaan....  Ja niinku kuvista näkee niin hiuksiin en oo jaksanut nähdä mitään vaivaa tänään.. ponnarille vaan :D


Pitkä huppari: H&M sport
Huivi: Pieces (vila?:D)
Nahkatakki: edelleen seppälän


pakko ottaa aina hississä kuva...

Huomisesta ei oo mitään hajua mitä tapahtuu, mut tuskin mitään erikoista. Eli ehkä musta kuuluu taas hyvällä tuurilla joskus ens viikolla tän blogin puolessa:D Ens viikolla olis viel harjottelua ja keskiviikkona VIIMINEN näyttö ton koulun puolesta, johon mun ihana Jamppuseni tulee malliksi :))) Ja samaisena keskiviikkona olis Porin Cabaretissa Cheek, ehkä löydän itseni pitkästä aikaa Porin yöelämästä!

2 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)