tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aamuiset asukuvat!

Kerrankin jaksoin ottaa aamulla asukuvia! Tosin ilmeet ja tukka on kyl just sen näkösii et oon just heränny, eikä yhtään nappais mitkään kuvailut. Ja siis kyllä, oon aamusin tositosi kiukkunen kun herään/mut herätetään.. Ja yleensä mulla menee se tunti et voin keskustella normaalisti muiden kanssa :)))) 
Mikko tietää sen, että suutun aamusin helposti ja sikspä se tuleekin aina kello 6.00 kutittaa jalkapohjista/istuun päälle/lykkään jotain jukurttii mun suuhun/vetään peittoo/nyppiin korvista..... näitä riittäis! Näistähän se aamu vasta riemukkaasti alkaakin.
No, jos nyt niihin asukuviin;

Tänään oli kylmä ilma!
Siksi siiis farkut - cubus
alempi toppi - pieces
leoparditoppi - gina
kengät - nelly



Pakko myös vähän ylpeillä! En oo ostanut MITÄÄN ööö liianmoneenpäivään =) Alkaa jo vähän tehdä mieli kaupoille, mut yritän pysyä aisoissa palkkapäivään saakka.. Siihen on kyl viel ikuisuus:(( 


neule - veromoda
laukku - o.i.s

Eipä mulla taas mitään tän kummempii asioita oo jaettavana!:) Viikko on täynnä töitä, myös lauantai.. mut lauantaina on onneks Karmarock, jonne ehdin vielä oooikein hyvin töiden jälkeen nollaamaan pääni :D
Myöhemmin tällä viikolla laitan kuvaa hääkampauksesta, jota kävin tänään harjottelemassa!

12 kommenttia :

  1. Sanon tosi harvoin et joku bloggaaja on nätti koska niin monet hokee sitä, mutta oot oikeasti tosi kaunis ja sulla on tosi suklainen ruskee nätti tukka :) Ja toi paita on tosi kiva ja tykkään tosta laukustakin tosi paljon :)

    Ps. Itekkin haaveilen parturi-kampaajan urasta ja teen geelikynsiä niin alan seuraamaan sun blogia itseasiassa tyytyväisesti kun tuntuu että näitä hius-harrastajia ei kauheasti täälä ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos oikeen paljon!:> Tuon kommentin jälkeen kelpaa lähteä nukkumaan, lämmitti mieltä sen verran :D Ja oon kans huomannut, ettei hiusblogeja ihan hirveesti oo.. mut sit just kauneusblogeja on ihan tuhottomasti. :s

      Poista
  2. Voi kun olet kaunis ! :) Tykkään myös hirmusesti sun blogin tyylistä :) !
    http://nebyblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. oot tosi kaunis ja ihana asu. Mahtava banneri :))

    http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) vihdoin itekkin oon tyytyväinen banneriin, oon sitä muuttanut jo niin monta kertaa :D

      Poista
  4. Upee banneri :)

    http://ollaan-hetki-hiljaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hyvä ettet oo ostanu mitään! Eiks tunnukki ihan hyvältä välillä? :)) Huomaa nopeesti myös budjetissa ku on ollu tekemättä heräteostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä:D jää rahaa vähän ruokaankin hehe=))

      Poista
  6. Hieno banneri, ja muutenkin blogi vaikuttaa kivalta!:)


    > verynormallife.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)