tiistai 2. heinäkuuta 2013

Hair colouring!

Heips! :) Viikko on menny taas oikeen ryminällä ohi, kaikkee mahdollista oon tehnyt mutta mitään en oo kuvaillut! Viikkoon mahtuu mm. talviturkin heittoa Yyterissä, auringonottoa, Amarilloa, töitätöitätöitä, ekan kuukauden palkka(!!), polttarisuunnitteluja ja lauantainen baari-ilta Sailan kanssa, jonka seurauksena sunnuntaina koomailtiin, käytiin heseaamupalalla ja haukuttiin miehiä :D Niistä ei sen enempää siis kun ei kuviakaan oo! 

Eilen napsasin kuvan keittiön maisemista, kun oli niin nättiä :)
Yks kuva multa löyty kun otin partsilla aurinkoa ja Nuppu tuli makoilemaan mun
viereeni ja kun se siinä aika söpösti oli niin pitikai siitä ottaa kuva:)

Tänään aamupäivä oli töissä vähän hiljaisempi niin ajateltiin Sailan kanssa värjätä mun hiukset ja jonain toisena päivänä sitten Sailan.. Mietin tosi kauan että mitä mä oikein haluan mun päähäni.. 
-Kuukauden päästä meen häihin joten sillon olis kiva kun sais pidennykset päähän, eli värin pitäis olla ehkä aika luonnollinen.. 
-Mutta kun mulla on etutukassa vaalee läntti niin mietittiin et jos sen vetäis jokski räikeeks, mut ku mulla on kaikenmaailman pinkit ja punasetki jo ollu.. plääh..
-Sit mietittii et jos tekiski vaaleet raitaa vaan ihan pirusti niin voisin laittaa vaaleita ja tummia pidennyksiä sit sekasin kuukauden päästä.... 
-No sit me päädyttiin vaan siihen et laitetaan mun tyvi tummalla ja sit just ennen elokuuta katotaan et mitä tehään mun päälle..
Siinä sit kun Saila alotteli värjäämään, niin mä vähän selailin samalla värikarttaa..
"Hitto! Turkoosiks ja muutama sinine raita! JOO! Ja latvaanki tummaa! JOO! Kotiin mulla ei varmaan oo enää asiaa mut seo moro sit" :D Ja tää oli sit lopputulos;

nam:)

Tässä näkyy aika selkeesti siniset raidat turkoosissa pohjassa.Väri tehtiin Elumenilla, joten sen ei pitäis pesuissa kulua yhtään pois.  Elumen-väri sopii monille jotka on allergisoituneita hapettuville väriaineille, koska siinä ei käytetä ollenkaan hapetetta, vaan se kiinnittyy sähkövarauksella hiuksiiin..


Värin kanssa saa olla tarkkana kun sitä levittää, koska se tarttuu ihoon/lattiaan/vaatteisiin/mihin vaan ku tautine vaikka se vaan hipasis jotain pintaa! On siis aikalailla samankaltanen ku suoraväri, mutta suoraväri kuluu pesuissa pois koska suoraväri on vain hiuksen "pinnalla".
Että sellanen luonnollinen väri tällä kertaa :D Toi on helppo elokuuks ottaa pois kun väriä on vaan noin pienellä alueella. Ja tohon mun latvaan ei tosiaan mustaa väriä laitettu, vaikka se näyttääkin tosi tummalta tällä hetkellä! Mut muutama pesu ja aurinkoa niin se on tummanruskee niinkun pitäiskin:))

4 kommenttia :

 1. Sulla on ihan hirmu upeet hiukset c: ja tosi kivoja kuvia ja hieno banneri!

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja kiitos!:) Tykkään myös mun hiuksista, saas nähdä kuinka nopeasti näihin kyllästyy:P

   Poista
 2. Tosi kivat tuli! Itselleni ei sopis yhtään (blondit) vaikka tahtoisinkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nojuu taitaa tummaan tukkaan sopia paremmin kaikki shokkivärit :s

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)