perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uusi mekko!

 Nonii, nyt mun ihana mekkoni on saapunut kotiin! Ajattelin tän siis laittaa elokuussa häihin päälleni, ellen sattumalta löydä mitään vielä kivempaa ennen niitä! :D no tuskin.. tästä mä ainaki tykkään tosi paljon! Mulla harvemmin on mitään punasta päälläni, niin nyt mä sitten repäsin ja tilasin mustan/valkosen sijaan ton! =)




vähän on mekko ryppynen ku on suoraan paketista mut haittaneekos tuo nyt :D

Mekon ja kaikkea muutakin kivaa löytää osoitteesta: http://shopfashion.fi/

Hmm mitäs muuta.. Viikonloppu taas edessä! Viikko meni kovin nopeesti, mut enhän mä ollutkaan ku kolmena päivänä töissä niin eipä ihme :D Ei tässä viikolla muuten ookkaan sit mitään kovin erikoista tapahtunu.. järvellä käytiin yks päivä uimassa, mut oli niin hiton kylmä tuuli ja vesi että ei siellä tarjentunu olla yhtään kauempaa! Niin ja leffassa käytiin Sailan ja Essin kanssa katsomassa The Lone Ranger, mä ainakin tykkäsin leffasta. :) Ja Sailalta sain eilen yhdet "army"pökät;
(jee!)
Eilen illalla innostuin yht äkkiä siivoomaan mun vaatekaappiani ja ajattelin et tuleepa sit ainaki vähä lisätilaa ku sen järkkää ihan uusiks! Fiksuna tyttönä otin kaaaaikki vaatteet kaapeista sängylle ja sit ihmettelin seuraavat kolme tuntii et miten luokittelen ne omii hyllyihin ja miten saan miljoonat farkut yhelle hyllylle (no en saanu) ja mitä heittäisin pois.. Meni sitte se nukkumaanmeno johonki puol 2 suunnillee :D
Enkä loppujen lopuks ees tiiä et mihin mä sitä lisätilaa tein, okei joo mekkokaappiin tuli kaks tyhjää henkarii! Mut kaappiin ei kyllä mahdu mitään.. ja tuolta kun yhden paidan vetäsee jostaki hyllystä niin sen jälkeen on koko kasa taas mullinmallin  = )

alkukaaos näytti kutakuinkin tältä:D

eihän tää viel kovin iso määrä oo:))

Oli ne sit loppujen lopuks siististi kaapissa. Mut en mä siit lisätilasta sit tiiä misä se on!!

mekkoja ja bleisereitä!


6 kommenttia :

  1. muuten tosi kiva blogi, mutta kannattaa panostaa noitten kuvien laatuun ym. Esim kannattaa ottaa kuvat luonnonvalossa, koska keinovalo ei välttämättä näytä kovinkaan hyvältä kuvissa. Ja noita asukuvia kannattaisi ottaa jotain seinää vasten tai jossain, missä ei ole niin paljon "häiritseviä tekijöitä"/paljon eri yksityiskohtia. En tarkoita millään pahalla, vaan yritän antaa neuvoja:) Muuten siis tosi kivan olone blogi sulla:)

    http://lifelle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos neuvoista!:) Oon itekkin huomannut ton et aina on taustalla jotain sälää, mut kämppä on niin rajoitettu noide kuvien ottamisen suhteen ja se harmittaakin :D mutta joo, yritän korjata tilanteen!=)

      Poista
  2. Voi vitsi toi mekko on siisti <3___<3 ja hei, oisko joku pienehkö ostolakko mitään?? Sulla on LIIKAA vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se osottautu kyl paljon kivemmaks ku mitä osasin odottaa!=) hahah joojoo!;) mä oon täst päiväst eteenpäin ostolakossa!

      Poista
  3. oi vitsi toi mekko on ihan täydellinen<3! sopii tosi hyvin yhteen sun tummien hiusten kaa :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oli ihan hyvä ostos kyllä tua, vähän jotain erilaista kerrankin :))

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)