lauantai 3. elokuuta 2013

summerday

Sairasloman viiminen päivä! Okei no onhan huomenna vielä vapaa ku on sunnuntai.. Mut oon jo odotellut et koska pääsis taas töihin kun kotona on niin tylsää! Toivottavasti vaan pystyn tekemää hommia (seisomatyötä) kun jalkaa kiristelee ja nilkka paukkuu ja on kipeä :/ hmh


Käväisin eilen Kokkelissa moikkailemassa tuttuja ja isän nimipäiväkahveilla! Lähinnä nimppareiden takia olin laittautunut oikein hienoksi. Sailan mukaan oikein hienoksi.. :D Mun mielestä mä panostin vaan tukkaani ja sit vedin "helpot" vaatteet päälle eli shortsit, tuubitopin ja bleiserin.. !

ihana mustelma eiksvaaa:)
Eksyin Kokkelissa myös kirpparille kun kuulin että siellä on nyt ollu ihan hyvää tavaraa myynnissä ja tein sieltä muutaman löydön: mekkojamekkoja 8)

 Viimeisimmän kuvan mekkoa kokeilin samantien päälleni ja otin muutaman kuvan. Tykkään kyllä tosi paljon mekosta, mut sit en kuitenkaa tiiä tykkäänkö..  vika on tossa kaula-aukossa... ei oo vaan mun tyylinen :|

Mitäs mieltä mekosta? : )

Tänään on ollut ihan tuskasen kuuma päivä. Sempä vuoksi pakotin Miksun mun kans uimaan ja vitsi kun oli lämmintä vettä! ja ps. mulla on ihan uuus iphone 5 rakkaus<3 (tähän se mun säästäminen nyt tyssäs)


5 kommenttia :

 1. Ihana mekko :)Sopii sulle, vaikka kaula-aukko onkin hassu...

  -systeri

  VastaaPoista
 2. Ei tarvi enää leikata isommaks ainaka :D

  -systeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eii tosiaan, mut on läpinäkyvän tilalle vois ommella jonku ihan vaan tumman kankaan palan, ei ehkä noin korkeelle kaulaan saakka, mut sillai ettei nyt ihan rintsikat näy =)

   Poista
 3. Nii...kangas olis hyvä olla tollasta hiukan läpinäkyvää ja ohutta mutta ehkä vähän paksumpaa kuin mitä tuo nyt on ja vähän tummempaa... :)

  -systeri (en tiä pitääks johonki kirjautua jotta nimi näkyy)

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)