perjantai 6. syyskuuta 2013

Autokakku!

En oo mikään kakkumestari, hyvä jos muutaman kakun oon onnistunu vääntämään, mut nyt oon niin ylpeä kun onnistuin tekemään Mikolle bemari kakun! En mä väitä et se ihan täydellinen ois, mittasuhteet joka suunnassa vähän heittää ja on epäsymmetrinen ja möykkynen.. sininen sokerimassa ei edes riittänyt, niin sivut piti tehdä mustalla; en siis osaa arvioida edes sokerimassan paljoutta.. mut söpö se ainakin on!




Mä en tee enää ikinä mitään sokerimassakakkuja.. tota bemarin merkkiäkin sai tohon väkertää jotain tunnin! :D kyl siitä loppujen lopuks ehkä selvää saa! Todellisuudessa toi kakku näytti niin rumalta ja yksinkertaselta, et ihan vitsinä heitin noi "silmät" tohon... Totesin sitten, et nythän se näyttää oikeen kivalta ja "liimattiin" sitten silmät autolle.  Valmista kakkua katellessa oli pakko todeta et se näyttää ihan vauvalta. Toi "rekisterikilpi" näyttää ihan tutilta ja noi "etuvalot" on hymykuopat.. 

Mikko 22 v. oli oikein innoissaan kakustaan 8)
Kakku on koottu kahdesta kääretortusta, joissa sisällä oli mansikkamariannerahkaa, nam!

on se vaan aika söpö!:D


Muuta asiaa mulla ei taidakkaan olla. Huomenna olis vielä työpäivä ja sunnuntai vapaa! Mun siis pitäis olla jo ehkä nukkumassa...:)



Tän päivän tylsää asua ja tukka sojottais mielellään joka suuntaan...



Oon vähän miettinyt että leikkaisko suoran otsatukan, taino.. Saila yrittää pakottaa mua siihen ja mä hulluna ehkä suostun siihen ja pian taas kitisen kun se ei kasva pois:D kuin vaikeeta voi olla.. 
Nyt se olis taas kasvanut sen verran, että sen saa tonne ylös kiinni jotenkuten. 


Ei kai mulla muuta! Nukkumaan päin.. Jos jollain on jotain hyviä postausideoita/toiveita niin otan mielläni niitä vastaan, mun ideat on aika vähissä :)

6 kommenttia :

  1. On kyl söpö kakku! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee kiitti! :D ja oli vielä oikeen hyvääkin!

      Poista
  2. Haastoin sut blogissani:

    http://sinppaaa.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    - Sini

    VastaaPoista
  3. Kiva blogi!

    frugalandheels.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Voi kun söpö kakku! Ja ihania kuvia muutenkin ja banneri on hieno, oot älyttömän kaunis c:

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)