sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hiusten värjäystä.

Muutama päivä sitten kärsin rumasta tyvikasvusta, jota oli jo yli sentin verran... mua on myös kyllästyttänyt toi mun latva kun oma tukka näkyy niin selkeesti vaaleemmista pidennyksistä. Ja niistä puheen ollen: oon niin tyytyväinen noihin rapunzelin pidennyksiin! Mulla kävi tossa jokunen päivä yks asiakas, jolla oli lähes samanlaiset hiukset kuin mulla. Päätettiin tehdä hänelle tummia raitoja latvaosaan, saman tummuisia kuin tyvi eli lähes musta. Lopputulos oli niiiin hieno, että halusin tehdä myös itselleni samoin!=) 

tukka pari päivää sitten....

Väri päässä...

 Otin kuvat seuraavana aamuna päivän valossa, kun tosiaan tota tukkaa värjäilin 12 aikaan yöllä niin en ihan saanut sillon kuvattua :D Lopputulos on sellanen ku odotinkin, raitoja tosin tein paljonpaljon vähemmän mitä tälle mun asiakkaalleni... ihan muutama lappu, niin et joka puolelle tulis vähän raitaa. Muutos ei oo suuri, mut miellyttävä! Ja kunhan ite tietää, että tukkaan on jotain tehty ni se riittää! Eikä tyvikään loista nyt niin pahasti! :DSeuraavaks kokeillaan Sailan kanssa meiän mahdollisesti uutta värjäyssarjaa, taitetaan vähän noita mun omia latvoja, ettei olis noin kellertävät. Tykkään tuhkasista sävyistä!


2 kommenttia :

  1. Oooh, näyttää todella hyvältä!!♥ Oon miettinyt että värjäilisin talvemmalla kans tummaksi, ja jotain tän kaltasta olis suunnitteilla! Vähän kyllä epäilen etten uskalla näitä värjätä blondeista pois, kun sit kuitenkin haluun vaaleet takas ja tapan mun hiukset niitä vaalentelemalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!;> Toi raidottaminen on kyllä hyvä tapa saada vähän uutta ilmettä! Se on kyl paha, jos haluaa takas vaaleeseen kovinki äkkiä värjäilyn jälkee :D mut vaihtelu virkistää;)

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)