torstai 26. syyskuuta 2013

Summer 2013

Nyt kun kesä on ohi, kylmä ja masentava syksy on tullut, ja talvi kolkuttelee jo ovella... Niin on kiva muistella railakasta ja tooositosi lämmintä kesää! Ai kun ajatuski lämmittää jo varpaanpäitä 8)

Oikeestaan mun kesä meni vallan töissä, eli en mitään pitkiä reissuja voinut tai ehtinyt tehdä. Viikonloput oli sellaisia, jollon oli aikaa mennä ja rellestää! Hirveesti en päässyt nauttimaan edes kesän lämmöstä. Töistä kun pääsi tosi usein vasta iltapäivällä/illalla, niin aurinko oli jo ehtinyt piiloon ja kotiin oli aina kova kiire tekemään ruokaa tai jotain... Ehkä ens kesänä pääsen ruskettumaan hiukan enemmän! Ja haaveena olis päästä ihan alkukesästä tai loppukesästä jonnekkin ulkomaille lämpimään! Aii että :>
Mutta tässä olis mun kesä lyhyesti:

KESÄKUU


Mun kesäni on aina alkanut koulun päättäjäisistä ja tänä vuonna se tarkoitti valmistujaisia! Musta tuli siis parturikampaaja. 



Juhlittiin ystävien kanssa paikallisia tapahtumia ja ihan vaan muuten!jihuu:>



Juhannuskalastelua ja kokkoa! Juhannusta tuli vietettyä poikkeuksellisesti perheen ja Miksan kanssa :>


Vesijetteilyä! 


kesäilta<3

Ystäväiseni saapuivat Poriin!

HEINÄKUU


Heinäkuu lähti käyntiin  ihan mahtavilla landepaukku polttareilla! Ja tottakai, pukeuduttiin sen mukaisesti!


 Sitten oli Pori jazzien aika! Kävin ne tsekkaamassa kahteen kertaan... ensin mun ihanan kokkeliporukan kanssa, oli hauskaa! Toisella kertaa näiden Porikavereiden kanssa! 



Tästä huulipunakuvasta lähti käyntiin jokavuotinen tapahtuma, karmarokki!
Eväät oli hyvät ja päivä oli hupaisa!



Ystävien kanssa kaikki on aina hupaisaa! 




ELOKUU


Elokuu lähti liikkeelle sairaslomalla ja pikku kivuilla. Hain "suruuni" itselleni iphone 5 ja näin ollen elokuu lähti hyvin käyntiin! :D Käytiin Mikon kanssa uimassa ja siellä nappasin ensimmäisen iphone kuvani!


Sitten oli luvassa serkkuni häät. Oli aivan ihana päivä <3 


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä! Koko vuoden odotetut Blockfestit! Tähän tapahtumaan oli hyvä lopettaa 2013 kesä. Ja pitkästä aikaa nähtiin Lauraa <3




Kaikkein kivointa kun vertaa tän postauksen ekaan kuvaan: mun tukka on vaaleempi ku koskaan... vaik olihan tossa välissä vähä vaaleeta läiskää, sinistä läiskää, punasta raitaa...mut oon nyt niin tyytyväinen! jihuu :)

2 kommenttia :

  1. Liityin lukijaksi!:) Ihanaa että kuvia on paljon!!

    http://jannijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)