maanantai 2. syyskuuta 2013

Weekend! Venetsialaiset!

Oikein nolottaa taas tää blogitaukoilu, mut ei mulla yksinkertasesti oo vaan aikaa tai kiinnostusta tällä hetkellä kirjotella tai kuvailla! Jotenki kaikki aika menee töihin, eikä enää jaksa panostaa edes omaan ulkonäköönsä vaiks kuin ehkä tarttis, että näyttäis edes pikkusen fiksummalta asiakaspalvelijalta.. Karu totuus on se että kun parturikampaajana toimii, niin periaatteessa omalla tukalla/laittautumisella mainostaa myös itteään. tavallaan :D 


Muutamia asukuviakin mulla olis kesän ajalta, mut emmä oo jaksanu/ehtiny niitä tänne laittaa. Ja jotenki tuntuu hölmöltä lisätä niitä asukuvia enää, kun niissä kuvissa oon ihan eri näkönen tumman tukkani kans ja toisekseen oon niissä suht kesäsissä vaatteissa! Nyt kun se syksy sieltä tosiaan puskee ja vaatetus muuttuu pikkuhiljaa kerrospukeutumiseen... 

 Viikonlopulta mulla sattuu olemaan muutama kännykällä otettu kuva;
Perjantai
Asuhissikuva
 Hain perjantai aamulla postista yhden paketin, jossa oli toiselta bloggaajalta hommatut mekko ja bleiseri!

violetti<3
Mä en oikein oo tiennyt, mitä mieltä oon peplum mekoista.. Ensimmäinen ajatus niistä on ollut, että ompas hassun näköinen. Sit kun niitä näki yhä vaan enemmän ja enemmän ihmisten päällä niin alkoi munkin silmä tottumaan ja tähän violettiin mekkoon mä kyllä ihastuin! Ehkä yks syy oli noi niitit=)))
Jos joku havittelee samaa mekkoa niin Hersecretin nettikaupasta eli täältä löytyy kyseinen mekko!

laav<3


Bleiseri on vähän räikeän värinen, mut aika jees jonku pikkumustan kanssa!=)  Alunperin H&M.

Perjantaina Jamppu kävi mulla parturissa, nyt olis taas vähä vaaleempi ja pidempi!


Lauantai
Aamupäivän olin ihan töissä juhlakampauksen merkeissä, kotiin päästyä oli kova väsy ja otinkin sitten pienet  koomailuhetket Nupun kanssa ja taisin mä siinä sitten nukahtaakkin kun seuraavaksi havahduin Janikan tuloon. Jampulle alettiin heti vääntämään räpsyjä, jotta saataisiin iltahuvitkin jossain vaiheessa alotettua! Vietettiin siin venetsialaisia poikkeuksellisesti Porissa.

koomailua Nupun kans.
<3
pus!

pullaposkia8)
Nähtiin me partsilta Porin hurja ilotulituskin :)
 Ilotulitusta katteltiin 23.00, jonka jälkeen alettiin henkisesti valmistautua baariin päin. Puolen yön aikoihin me suunnistettiin Cabarettiiin, viimistä kertaa kipsin kanssa bailaamaan! Yllätys yllätys, naisten vessassa törmäsin pokeen joka katto mua päästä varpaisiin, uudelleen päähän ja tokas että "on tarvinnu jalka paketissa tulla oikeen baariin"  kyllä! :D Varmaan mä kolme viikkoa makaan koomassa jonku kipsin kanssa, kun lääkäriltä oikein luvan sain että sillä saa kävellä!(sekä bailata/tanssia/käydä festareilla) jep :) Ilta oli oikein hauska, mutta loppui vaan kovin aikasin. Pakko se oli todeta, että ilman kipsiä on kivempaa ja hurjempaa menoa! Eli seuraavat bileet mä pyhitän mun kolmen viikon "koomalle" :D

ihania ystäviä<3


 Sunnuntai

Sunnuntai aamu alkoi geelikynsillä! Kyllä nyt Jampun kelpaa alottaa koulu kun on kaikki laitettu :D
 mun kävelevä mainostaulu<3
 Jampun kyydillä pääsin Kokkeliin ja sieltä sain pussillisen vaatteita, ilmaseks! Kyllä mulle ilmaset vaatteet aina kelpaa! Varsinkin kun osa on ihan kunnon merkkivaatteita, toiset ihan käyttämättömiä ja loput tyyliin uusia! Noi kengät oli ihan huiput=)

Siin olis vähän kenkää, pari villapuseroo, pari mekkoo, farkkuliivi, toppi, ulkomailta joku hassunhauska örkkipaita, pari ruutupaitaa, fred perryn tunika, svea hame, shortsit, huivi ja ihan uus komia zaran vyö! Kyllä kelpaa :>


Sunnuntailta ei ihme kyllä oo mun naamasta mitään kuvaa, en jaksanut mitenkään laittautua ja liikuin vain löllöpöksyissä ja hupparissa. Latasin kännykkääni jonku ihmeellisen kuvanmuokkaus ohjelman ja sain itelleni aikamoiset naurut yhtä kuvaa muokkaamalla:
tää kuvastaa oikeen hyvin sunnuntain mielentilaa.

Tänään sain nukkua pidempään. Menin 12 Lääkäritalolle poistattaan kipsiä, 13.00 lääkärille, sen jälkeen röntgenkuvauksiin ja taas odotteleen lääkärille.. Yhteensä lähemmäs kolme tuntia siellä liianpuhtaallehaisevassa talossa :D mä en tykkää lääkäreistä/sairaaloista, en missään muodossa. yäk:)
Ton jälkeen käytiin Sailan kanssa töissä, mut kello oli niin paljon et eipä me siel oikeestaan mitään tehty niin lähdettiin pikku maakunta-ajelulle :D Näytin Sailalle Harjavalta-Nakkila-Ulvila reittiä pikkuteiden kautta!

hyvää huomenta kuva!
ruman kipsin kanssa vikalle reissulle haha:>

6 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)