sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikonloppu

Pitkästä aikaa kiva ja väsyttävä viikonloppu takana, onneks ens yönä saa nukkua kunnolla univelat pois! Perjantaina päätettiin Sailan kans laittaa toistemme tukat taas kuntoon... Mun tukka näytti ainakin jo niin järkyttävältä :D Ylikasvanut liukuväri, rumalla tyvikasvulla... Mun silmään ei ainakaan näytä kivalta ihan tasanen raja tukassa, halusin siis raitoja tummaan osaan pikkuse.

tästä siis lähdettiin.. ai kun on latvat kauniissa kunnossa.
Ja tässä on lopputulos. Meillä kävi kyllä pieni kämmikin tossa välissä, siitä ei tosin oo kuvia todisteena :D Yritettiin vähän vaan taittaa mun latvoja tuhkasemmaks ja eiköhän se aine sit ollu ehkä vähä liian kauan ja tukka veti sinivihreeks. Ei auttanu muu, ku nopeesti laittaa vaalennusainetta latvaan ja huuhdella pois, kun ei syväpuhdistavaa shampootakaan mistää löydetty :D Latvat kiittää.

Pidennyksetkin sopi hyvin tukan sekaan.



Tukka kuosissa ja nokka kohti Kokemäkeä ja sieltä Forssaan. 



muutama hassu lumihiutale tuli:>
Forssaan mentiin ystäväporukalla juhlistamaan Jassun synttäreitä/tupareita. Saatiin tositosi hyvä ruokaa ja naposteltavia! Ilta meni kivasti (ja yllättävän nopeasti) jutellen ja juomapeliä pelaten. Nukuttiin kaikki Jassulla ja aamulla saatiin taas hyvä aamupala!  Oon vissiin saanut liian hyvin nyt ruokaa, ku tuntuu et kokoajan ois nälkä ja mun jääkaappi huutaa tyhjyttään... :D

naaam


Kaikinpuolin kiva ja hauska ilta/yö/aamu! Kiitos ystäville!:)

Juomapelin jälkeen oli hyvä kokeilla pingua, miten paljon kädet hakkaa... mut ei hakannu kyllä pahasti!

<3


4 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)