tiistai 26. marraskuuta 2013

Kirppislöytöjä

Nopea pikkupostaus eilisistä kirppariostoksista!


Ihan sikahieeno oranssinpinkki? paita, kultaisilla pikku yksityiskohdilla ja pitsillä höystettynä! 
Tää oli mun kirppisostoksistani kallein , mutta kun etsein juurikin tollasta paitaa pikkujouluiksi ihan perus mustien farkkujen kanssa niin tää oli just nappilöytö! :) eli tää oli 6€.


Myös ensimmäisessä ja seuraavassa kuvassa näkyvät mustat kiiltävät farkut löytyivät kirpparilta. Oon myös tuollaisia havitellut ja juurikin tähän pikkujouluhommaan ne sopii hyvin! Mulla kun on kahdet pikkujoulut ainakin, niin pitäähän sitä olla kahdet eri asukokonaisuudet? Nää oli EURON! :)


 Matkalla kirpparille valitin Sailalle, ettei mulla oo oikein semmosii tavallisii pitkähihasii paitoi. Ei sellasia kireitä trikoopaitoja vaan semmosii rentoi ja vähä erilaisii... Hyvä selitys kuulemma! Yhdestä hyllystä löytyi kolme just sellasta paitaa ku tarkotin ja kaikki vaan EURON! Kaks niistä oli Cubuksen sellasia raidallisia löllöjä, mut niistä mulla ei ole kuvaa. Ja se yksi onkin tää alemmissa kuvissa näkyvä vaaleenpunainen paita, jossa on tasku, mut oon sen taskun hyvin peittänyt tuon huivin alle :)))



Huivi on Piecesin ja huivissa oli vielä laputkin jäljellä, eli ihan käyttämätön. 3€.
Ja sitten vielä farkut, jotka oli myös Piecesin. Mulla ei tällä hetkellä ollutkaan reikäfarkkuja, kun oon myynyt tai antanut ne pois... Mulla on joku hassu tapa rikkoa aina noita reikiä vielä isommiksi. Toivottavasti nää nyt kestää ees hetken! :) Ja 3€ nämäkin!


Kaikki siis yhteensä 15€..  Ei paha. Mitä nyt yks paita maksais normaalisti sen verran :)

4 kommenttia :

  1. Toi on oranssi toppi on aivan ihana, oot muutenkin tehny tosi hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on munki lemppari näistä vaatteista!:) Kiiitos:>

      Poista
  2. Tuo pinkki (mun silmiin se näyttää täysin pinkiltä:o) toppi on aivan täydellinen! Ja en yleensä tykkää armeijakuosista mutta olet yhdistänyt sen tuohon vaaleanpunaiseen paitaan ja inspiraatio iski! Älyttömän hyvä yhdistelmä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! :) se oli kyllä hyvä löytö kirpparilta, kun oon kaupoistakin tollasta ettinyt, tuloksetta. :D Kiva kuulla, että joku saa näistä mun asuista inspiraation! :))

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)