torstai 12. joulukuuta 2013

Näillä hoidan hiukseni!


Helouu. Pari tyyppiä joskus kyseli, että voisinko tehdä "miten hoidan hiuksiani ja millä"-postauksen. Ja tässähän sitä nyt olis! Mulla noita kaikenmaailman puteleita riittää, mutta kuvasin nyt vain ne joita tällä hetkellä käytän. Ja pakko vielä sanoa, etten tosiaan joka kerta suihkusta tullessa suihkuttele kaikkia tuotteita hiuksiin ja föönaa, suorista jne. Oon iltaisin niin patalaiska, että suihkusta tullessa tukka saa itekseen kuivahtaa sellaseen solmuun ku se sillä hetkellä on, harvemmin jaksan edes harjata. (Älä tee näin kotona) Yleensä kun oon johonkin juhliin tms menossa, käyn suihkussa, harjaan ja laitan tukkaani kymmeniä eri aineita, jonka jälkeen vielä suoristan/kiharran/tupeeraan :D

Hiusten pesu

 Tällä hetkellä käytän shampoona Fudgen Clean blonde, Violet toning shampoo. Shampoo sopii siis vaaleille hiuksille, sillä se taittaa keltaisuutta tuhkaisemmaksi.
Hoitoaineena käytän enimmäkseen tota KMSCalifornian Silk Sheen hoitoainetta. Se on pidennyksille ihan loistava, pehmeyttä ja kiiltoa tuova hoitoaine!
Ja joskus jos haluan vielä lisää taittoa hiuksiin, käytän hoitoaineena  Sim SensiDon color glossia, joka on myös keltaisuutta taittava.

Hiukset kesällä, ilman pidennyksiä.

Hiukset nyt.

Hiusten hoito (märät hiukset)

Näitä käytän siis aika harvoin, kun yleensä annan tukan vaan kuivua itekseen ja siksipä föönausnesteet sun muut jää käyttämättä. Mutta silloin kun käytän niin tuotteet ovat:
Joico Structure, Foundation. Selvittää hiuksia ja tekee niistä helposti kammattavat.
Lorealin Absolut Repair jätettävä hoitoaine. Sopii kuville ja vaurioituneille hiuksille (käytän tätä sillon kun ei ole pidennyksiä). Tekee hiuksista kivan pehmeät. Voi käyttää märkiin ja kuiviin hiuksiin!
Tigi Bed Head, Superstar.  Tääkin hoitaa, selvittää ja antaa kevyen tuen.
Wella, Perfect Setting föönausneste. Mä tykkään tästä ehkä eniten! Antaa vähän volyymia (jos osaa föönata tuuheesti) ja hohtoa/kiiltoa tukkaan!


Lämpösuojat rautojen alle

KMSCalifornia, Silk Sheen, Polishing Serum. Öljymäinen tuote, joka tuo kiiltoa ja silkkisyyttä. Tää on erillään muista, koska tää on ensinnäkin ihan mun lemppari ja tätä käytän oikastaan VAIN latvojen siloitteluun :D Mutta tääkin sisältää lämpösuoja!
Schwarzkopfin OSIS+ , Flatliner sleek. Suoristusrautaseerumi, joka kestää 200astetta ja sisältää kosteussuojan. Vähentää sähköisyyttä!
Fudgen Liquid Erekt, straightening spray. Tää on ollu mulla vasta vähän aikaa, ku sain tän testailuun! Ja oon kyllä tyytyväinen. Ihanan tuoksunen ja kestää 220astetta. Ja ja toimii!
Goldwellin Style Sign, Sleek perfection. Jos joku tilailee liv-boxia, niin joulukuun boxissa tuli tästä näytekappale niille! Mutta siis, mulla on ollu tää kesän alusta saakka ja kestää vaan! Tykkään tosi paljon, kun tää ei oo semmosta "märkää" vaan "vedetön suihkuseerumi". Tekee hiukset sileiksi ja antaa 24tunnin kosteussuojan. Suosittelen muillekkin:)Kuivashampoo/Hiuspuuteri
Four Reasons, Duster. Siroteltava muotoilupuuteri. Tuo rakennetta ja kontrollia. Yleensä sirottelen tyveen ja hieron käsin tuuheaksi. 
Schwarzkopf OSIS+, Shine Duster. Tätä oon käyttänyt enimmäkseen vaan etutukkaani, kun on lyhkäsempää. Mutta siis, tääkin tuo rakennetta ja tuuheutta ja mukamas sileyttä (siitä en tiedä).
Tigin Catwalk, Session Series, Dry shampoo. Ihan loistotuote kun tukkaa ei ehde pesemään... Kuivashampoo imee itseensä hiuspohjan öljyisyyttä. Tuo hiuksille vähän rakennetta ja volyymia! 


Lakat

Viimeisenä lempparilakat!
Goldwellin 600ml hair lacquer. Riittää kauan! 5 pito, eli todella vahva. 
Idhair elements, Gold Strong Hairspray. Vahva pito ja hyväntuoksuinen!
Mitä lakoista nyt voi muuta sanoa....
6 kommenttia :

 1. Vitsi sul on kyl ihanat hiukset : )!

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. http://hashtagdontcare.blogspot.fi/2013/12/link-your-blog-blogit.html

  blogisi pääsi link your blog postauksen top 19 listaan. Käy kurkkaamassa olenko arvostellut blogisi, vai vain laittanut sen esille jotta muutkin näkevät:)

  VastaaPoista
 3. sinut on haastettu ! :)
  http://cccarpedieeemm1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Teen tuon joskus myöhemmin:)

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)