perjantai 10. tammikuuta 2014

Big news!

Nonni! Vihdoin voin kertoa suuria uutisia teille kun asiat alkaa kerrankin järjestyä!
Ollaan nyt Sailan kanssa vuokrattu parturikampaamo/kauneussalonki tila ittellemme! Ostetaan liikkeen tilassa olevat kalusteet ja tarvikkeet, niin ei mee siihen järjestelyyn ja osteluun sen enempää aikaa. Kaikki lattiasta kattoon siellä liikkeessä on ihan kunnossa, joten mitään remppaa ei tarvita luojankiitosss.
Ainoita hommia tässä olis vielä järjestää avajaiset 1.2, ostaa kaikkea turhaa ikeasta, hankkia kassakone ja maksupäätteet.. Olikohan muuta... tai siis on, on vielä vaikka mitä! Pää lyö vaan koko ajan tyhjää kun ois niin paljon kaikkea hommattavaa ja hoidettavaa, mut eiköhän ne järjesty omalla painollaan!! En mä jaksa stressata =)

Mutta eikös kuulosta aika kivalta? Avajaisita kun selvitään Sailan kanssa ni hommat (toivottavasti) lähtee sujumaan ilman mitään suurempia härdellejä! : )) Kuvia liikkeestä saatte varmaan sitten helmikuussa!


Eilistä asua. Tykkään niin tosta jättiläismäisestä lämpimästä paidasta <3


15 kommenttia :

 1. Wau! Tsemppiä tulevaan ihan hurjasti! :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi, tosi hieno juttu! Onnea teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelisin lämpimästi jättämään pitkät tekoripset pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipideasioita.. Tänään sain juuri sairaalassa kehut ripsistäni. Mutta iloksesi voin kertoa, että kun nämä tippuu pois niin en aio laitattaa uudelleen. Ainakaan hetkeen :)

   Poista
 4. Onnea! Mihin avaatte liikkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) kauneuspilkun tiloihin tullaan, eri nimellä kylläkin. Viivi jää äippälomaileen:)

   Poista
  2. Niin mä vähän veikkasinkin, et siihen! :)

   Poista
 5. Sul on mun mielestä just ihanat noi ripset ja itekki tekoripsien käyttäjänä voin sanoo että ei oo yhtään liikaa vaan just hyvät :) tsemppiä teille parturikampaamo/kauneussalongista :)! missä paikkakunnalla se on? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paaljon! :) Aina ei voi kaikkia miellyttää :D ja vaikka nää ei (tietenkään) oo mun tekemät, niin mä oon silti saanut asiakkaita just siks, että nää herättää kiinnostusta ja muutkin haluaa kokeilla :) Aika pienelle paikkakunnalle avataan, Kokemäelle (Satakunnassa). Oon sieltä kotosin, niin siks sinne :D

   Poista
 6. Oijoi tosi ihanaa! Onnittelut molemmille:3 ♥

  VastaaPoista
 7. Vautsi kuin hienoa, onnittelut! Oot kyllä tosi nätti, ja ihanat hiukset sulla :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)