sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Turkin ostoksia!

Matkalta sattui tarttumaan muutama laukku ja tietysti tuliaisia mukaan... Tässä niitä nyt olis:


Pieni michael kors tyylinen laukku lähti mukaan yhdestä pikku kojusta, koska en ollut tajunnut koko reissuun ottaa mitään pikku pusakkaa, jossa sais kuljetettua kännykän ja rahat.. Tää pääsi siis heti koekäyttöön.



Tuliaisia on aina hankala ostaa.. pieni mk pusakka päätyi siskolle ja karkkia ostin lentokentän kaupasta perheelle.. :)


Itelleni oon kauan hamuillut lv:n iisoa huivia, jonka saa taiteltua tuommoseks kolmioks. Talvea varten oikeen hyvä löytö siis. Näitä huiveja kattelin ja kyselin monesta eri liikkeestä.. Kunnes löysin hyvän värisen ja sain tingattua sen halvalla itelleni >:)





Mun kissavahdilleni löysin muutaman paidan. Ensin ajattelin toista näistä veljelle, mut nää kelpaskin sit molemmat kissavahdille :D Ja voisin kuvitella että mun veli ei olis näistä kummastakaan innostunut, kun on vääränlaisia... 


 Ja taas laukku . Oon rakastunut 8)




Siskolle ja äidille otin yhdestä Alanyan kojusta mukaani pari jääkaappimagneettia. Omaan käyttöön ostin muutaman pullon. Jos vaikka synttäreillä korkkais ystävien kanssa;)



Itelleni valkonen mekko. Ihastuin tähän heti kun näin, mutta myyjälle ei sopinut mun tinkimiset. Nauroi mulle vaan että kattellaan ens vuonna uudestaan. Meni tunti ja kävin kysymässä uudelleen... Lähtihän se sit mun matkaani halvemmalla >:)
Kaikki vaatteet ja laukut mitä ostin reissulta, sain tingattua halvemmalla itelleni. Kaikki merkitkin kun ovat feikkejä, niin ei niistä hirveesti kannata maksaa. 8) Turkissa ei siis kannata tyytyä ekaan hintaan, vaan vähän räpytellä silmiä ja sanoa että ei sitten ja lähteä mukamas pois. Niin johan siellä jo juostaan perään ja tyrkytetään puol ilmaseks :D







Itelleni myöskin ostin Jack Daniels topin. Noita oon kattellut aina Suomessa markkinoilla ja festareilla, mut tiesin että noita saa Turkista paaljon halvemmalla. Onneksi jaksoin odottaa :)
Valkonen toppi on myös itelle. Tykkäsin tuosta selän kuviosta ja paidan kangas oli kivaa venyvää. Teinkin sitten myyjän kanssa diilin, että jos ostan kolme kappaletta noita, niin kai nyt yksi on kaupanpäälle, ja oli! =) Ostin siis Essille tuollasen samanlaisen mustan ja Sailalle samanmoisen leopardikuvioisen. :)



Ja vielä yks rakkaus: 




Millon näitä raaskis ottaa käyttöön 8)


Mitäs tykkäätte? :)

10 kommenttia :

  1. Poistit sitten mun kommentin. Luuletko oikeesti että joku ajattelee näiden olevan aitoja? Huhhuh. Voisit sentään puhua niistä oikeilla nimillään eli feikki kors tai ihan vain tekonahkainen laukku, etkä puhua niistä aitoina, se tekee tästä sun hommasta säälittävän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo missään välissä huudellut että hei aitoja korsseja jne.. Kirjoitinkin aluksi postaukseeni että kyllä kaikki ovat tottakai feikkejä kun Turkin ostoksista on kyse. Mutta ajattelin että se nyt on muutenki päivän selvä juttu kaikille. Ei se sit vissiin ollu sulle niin selvää.. :) ei mulla ole mikään tarve esittää mitään. Ja se miks poistin sun kommentin ni johtu ihan siitä että pitää tulla haukkumaan jotain rumaksi? Se nyt meni jo vähän mauttomaksi.. Kai kaikilla ihmisillä saa olla oma makunsa ja tyylinsä, ilman et sitä jonku pitää tulla haukkumaan? Ja vielä anonyymina -.-

      Poista
  2. Kivoja ostoksia, samantapaisia saattais tarttua itsellekin mukaan reissulta ♥

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)