tiistai 2. joulukuuta 2014

Joululahja toiveita!!

Joko saa toivoa joulupukilta lahjoja?
Eihän enää oo kuin 22 yötä jouluun! Eli ei kovinkaan montaa päivää noin loppujenlopuksi.
Viime vuonna tein tällaisen samanlaisen ja kas kummaa kun ainakin 8 tai 9 lahjaa oli toivelistaltani.. mutta ainakin sain sellaisia asioita, mitä tarvitsin ja toivoin :))
Nyt kun on uusi koti, mulla on paljon sisustusideoita! Tässä olis siis ensin sisustukseen liittyviä toiveita. Kaikkia pienenpiä toiveitani/tarpeita en tähän laittanut, koska uskon hakevani ne ennen joulua jo itse. Ja jos en saisikaan niitä lahjaksi, niin jokatapauksessa ne sitten hakisin...


- Oon jo pitkään (oikeesti ainakin 2-3vuotta) ihaillut Jyskin isoa peiliä, jossa on hopeiset tai valkoiset reunukset. Joka toinen kuukausi se on jyskissä puoleenhintaan eli 45€, niinkuin on nytkin! Koskaan mulla ei vaan ole autoa, millä sen hakisin sieltä! Jos se pukki vaikka reellään sen sais mulle toimitettua..
- Haluaisin myös hopeisen värisen kynttelikön, johon saisin valkoisia kynttilöitä (kuten kuvassa). Sekin näytti olevan tällä hetkellä tarjouksessa, vain 20€. 
- Jyskissä on myös isot, korkeat kynttilänjalat jotka on ihan mahtavan näköiset "livenä". Varmasti löytyis paikka mun kodistani niille.
- Makuuhuoneeseen oon haaveillut jo pidemmän aikaa jotakin valkoista kampauspöytää. Edellisestä laatikon pohja jo roikkuu puoliksi, koska tavaraa siellä on vähän liikaakin. Väri peilistä ja pöydästä alkaa rakoilla, koska oon sen joskus itse maalannut, enkä enää muutenkaan pidä mustasta.. :/ Ikean sivuilta löysin vallan mainion pöydän laatikon ja parin hyllyn kera! 64€
- Jos kampauspöytä olis tuon tapainen, niin sen päälle pieni meikkauspeili olis kiva. Kuten kuvassa on tuo kulta kehyksinen. Kuva peilistä on vain googlesta kaapattu, joten en tiedä mistä tuollaisen saisi.. uskon että melkein mistä vaan löytyisi. Ja tietty ennemmin hopeilla tai valkoisilla reunuksilla :)
-Myös jyskin kynttilät näyttivät söpön lämpimiltä!


Sitten olis kaikkea muuta sälää:

1.  Hajuvettä. Käytin juuri Dieselin hajuvettä (kuvassa violetti sydämenmuotoinen pullo) ja tykkäsin siitä niin kovin, että se loppui ihan ennätysajassa. 
2. Kiireinen yrittäjä tarvii aina kalenterin, jotta pysyy omissa menoissaan mukana. 
3. Muumimukit kelpaa aina! Kuvassa olevia mulla ei vielä ainakaan ole.
4. Meikkipussi olis kiva. Sain just uuden Ivanahelsinki meikkipussin, joka hajos heti pohjasta. Oli siis tosi hyvää tekoa.. Sitten siirryin takaisin vanhaan kunnon nahkaiseen vahvaan pussukkaa, no siitä hajos sitten vetoketju.
5. SUKLAA <3
6. Vaalean pinkki huulipuna. Kunnon pinkki multa löytyy, mut tommonen olis kiva!

Sit olis vielä muutama "asuste"..

1. Iphone on vielä hengissä, joten tänäkin vuonna haluaisin jonkun kimaltavan suojakuoren tai Michael Korssin kuoren. Michael Korssilla on myös kännykälle pussukka, joka ainakin suojais paremmin tota mun jatkuvasti tippuvaa/lentävää puhelinta.
2. Kuvanmukainen huivi. Beigenä, valkoisena, harmaana tai vaikkapa syvän punaisena! Veromodassa noita tais ainakin nyt just olla..
3. Michael Kors laukku
4. Michael Kors kello
Kahteen viimeiseen en sano edes mitään perusteluja. Aina voi toivoa! :)))) Kyseisen kellon olisin saanut vuosi sitten "harmi kun jäit auton alle"-säälistä, mutta en halunnut. Idiootti.


Mitäs kaikkea teidän joululahjalistoilta löytyy? Onko mitään samoja? :)

2 kommenttia :

  1. Ihania tuotteitamme olet valinnut! Omiakin suosikkeja ja muutama noista onkin jo meille kotiutunut. Oletko huomannut, että meillä on menossa Instassa Lahjajahti? Osallistu ihmeessä ja voit hyvinkin saada kivan joululahjan :) -Emilia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) En oo kyllä huomannut, mutta kiitos kun kerroit! Täytyykin heti osallistua jos onni vaikka suosisi! :)

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)