sunnuntai 28. joulukuuta 2014

My Christmas!

Helou! Joulusta on jotenkuten selvitty.. vähän on turvonnut olo kaikesta syömisestä ja juomisesta. Pahinta on se, että jääkaapissa kummittelee vieläkin maksa- ja porkkalaatikot, plaah.
Mun Jouluni meni hyvin. Jouluaattoaamuna muutaman kerran hierasin silmiä kun vilkasin ikkunasta ulos.. paaaljo lunta! Pistin itteni kuntoon, pussailin kissat ja lähin pihalle taisteleen autoni lumikasan alta pois ja eikun auton nokka kohti vanhempien koteja! Oli sitte ehkä pelottavin automatka ikinä! 20senttiä lunta joka paikassa eikä auroja missään.. voin kertoa että oli tuskasta ajaa kun auto heittelehti vähä väliä ties minne ja jäi jumiin joka mutkaan. Kotikonnuille päästessä kiroilin vielä enemmän kun oli teitä jossa ei ollu mua ennen edes auto kulkenut, sain vaan arvailla missä se tie menee ja toivoa etten kohta oo ojassa. Mut hengissä selvittiin!

Hain pikkuveljen mukaani ja mentiin isän työ aamupuurolle, niinkuin joka joulu viime aikoina. Juotiin myös kahvit ja saatiin lahjat. Mä sain rahaa ja sukat. Sieltä lähdin kiireellä piipahtamaan kummeillani, vein heille lahjan ja sain tilalle oman lahjan. Kovin olis pitänyt jäädä kahville ja ottaa takkia pois ja koiraa silitellä ja serkun kissaa paijata mutta ruoka-aika odotti. Sieltä lähdin siis siskoni kotiin, jossa myös viime jouluna syötiin ruoka äidin kanssa. Ruoka oli oikein makoisaa ja maha tulikin heti kipeeksi siitä ahmisesta. Sitten kahvia ja päänsärky tuli moikkailemaan. Sitten jaettiin lahjat ja päänsärkykin lähti :)) Kaikki lahjat oli jaettu ja sisko sanoi että yks lahja olis vielä eri huoneessa.. Osasin heti ajatella että se on eri huoneessa, koska on niin iso ja jos se olis ollu näkyvillä olisin arvannut mitä se pitää sisällään.... Sain siis Jyskistä toivomani iiison valkokehyksisen peilin! Kiitos sisko<3  Viiden maissa lähdin takaisin isälle ja todettiin, että mun auto on vähän rikki. Otin isän auton tilalle ja huristelin takaisin omaan pikku kotiin ja vietin illan ihan vaan yksin löhöillen rauhassa ja ihaillen joululahjojani! Tais telkkarista tulla myös pari leffaa jotka kattelin!:)

Siinä oli mun aatto tollai tosi lyhyesti.. :D Kuvia mulla olis tässä aatosta, joulupäivästä, lahjoista ja asukuvaa viikonlopulta ennen joulua. :)














Lahjoja en tänä vuonna vaihtanut kenenkään ystävän kanssa, sovittiin kaikkien kanssa että parempi näin. Ystäville onneks riittää ihan vaan yhteinen aika lahjaksi :D Tiedä sitä sit kuin laadukas lahja se on mut enivei...  Tässä on joitain lahjoja ja tosiaan Jyskin isosta peilistä mulla ei nyt satu oleen kuvaa mut ehkä joskus sit! : )



Tykkään hirmusesti juoda teetä, en oo vielä ehtinyt kokeilla tota teetä mutta ehkä sitäki tulee lähiaikoina maisteltua. Tähtiglögiä tuli eilen maisteltua koko pullon verran... Vähän liian punaviinimäinen mulle, vaikka kyllä se alas näytti menevän :D


Heijastin pinssi. Rupesin just miettimään et mihinköhän mä ton jo hukkasin... Ei oo hetkeen näkynyt, olis voinu kiinnittää sen kokeiluks johonki mustaan takkiin =)



Ihan liikaa suklaata.. tässä ei oo edes kaikki.



Siskolta sain Jyskin kynttilöitä, joissa menee sellanen neulottu palmikkokuvio (näissä kuvissa se nyt ei oikeen näy), nää löytyi mm toivomuslistaltani.:)  Äidiltäni sain rusehtavan liinan, joka päätyi äidiltä saamani kasvin alle.



Pikkuveljeltä sain leffalippuja neljä kappaletta. :)


Tein äidille viime vuonna itse kalenterin hänen facebook kuvien perusteella ja lisäilin itse tekstejä sinne mukaan.. Nyt se sitten kosti mulle samalla mitalla :D Sain lisäks vielä ihan vaan valokuvia viime kesän häistä ja kuukauden takaisista ristiäisistä, joista sainkin sitten kivan taulun itse tehtyä.




Äidiltä vielä Jyskin kynttelikkö ja pienempi peili, joka on muuten samaa sarjaa kuin tuo mun isoiso jyskin peili. :) Nää kuului kans mun toivomuslistalle! jee


Itse ostin itelleni joululahjan Janikan antamalla H&M lahjakortilla, jonka sain synttärilahjaksi loka-marraskuun vaihteessa.. Löysin H&M:ltä kaksi kynttilänjalkaa ja yhdellä oli hintaa 2,99€ Noi on kivat tommoset hopeiset ja vähän kuluneen näköiset. Ja yllättävän halvat! Mut kelpaa =)



Joulupäivältä vielä muutama nassukuva kun lähdin kerrankin baariin Joulupäivänä! En oo koskaan ennen ollut Jouluna baarissa, aina on ollut kymmenen eri paikkaa jossa pitää jouluna vierailla.. Nyt mulla oli aikaa hengailla mun ystävien kanssa :) Ensin istuskeltiin iltaa Janikan siskolla ja siellä lauleskeltiin karaokea, mäki vielä selvinpäin lauloin robinia. oivoi :D Hauska ilta oli, mut sit tuli kova väsy ja oli pakko lähteä kotio nukkumaan.


Nyt oon lomaillut ke-su. Ihanaa kun on saanut nukkua ihan mielinmäärin ja olla vaan rennosti. Kyllä loma tekee hyvää:) Eilen vielä tosiaan käytiin Sailan kans vähä nollaamassa aivoja näin loman lopun kunniaks :D Tänään on kieltämättä ollut ihan nollaantunut olo. Kiva päästä taas pariks päiväks töihin!

Mites teidän joulu? Tuliko kivoja lahjoja?:>

4 kommenttia :

  1. Kivoja lahjoja oot saanut.Mie olin mukana muutaman bloggaajan kesken joululahjaringissä josta tuli ihania lahjoja.Näkyy blogipostauksessa.Sitten lähinnä rahaa jolla saa ostaa ittelle jotain.Puolison kanssa sovittiin jälleen ettei hankita lahjoja toisille pelkkä yhdessä olo riittää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kans kaikista:) Aa täytyykin käydä vilkasemassa ne! Toi on kyllä fiksua, jos samassa taloudessa asuu niin miks hankkia jotain väkisin toiselle kun voi just viettää vaan yhdessä aikaa ja ostaa vaikka yhdessä jotain kivaa yhteisenä joululahjana :)

      Poista
  2. Oi kun kivoja lahjoja oot saanu ja ihana tuo mekko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Toi mekko tais nousta mullakin omien suosikkien joukkoon! : )

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)