sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Täällä taas uudella tukalla!

Heipparallaa!
Oon vähän hukassa tän blogini kanssa, mietein kauan et jaksanko mä jatkaa tätä, poistanko tän kokonaa vai piilotanko tän hetkeks. On tylsää kirjotella tänne kauheita stooreja iltasin silmät ristissä (varsinkin kun aikaa siihen menee aina noin tunti, koska rakas 8vuotta vanha läppärini ei ole kovin vetreä enää), ja ilman että saat minkäänlaista palautetta kirjotuksista/kuvista/mistä vaan! Tai jos satut saamaan jonkun kommentin niin kappas kun se on jotain negatiivista... Päädyin sitten viimiseen vaihtoehtoon. Tuskin tätä ainakaan poistamaan tuun. Ihan vaan sen takia että täällä on niin paljon mun kuviani "tallessa" ja täältä on helppo tulla kattomaan "mitä tehtiin kaks vuotta sitten vappuna" tai "mitäs mulla olikaan päällä viime blockfesteillä". :D
No mutta, nyt otin tän taas pois piilosta! Olis tosi mukavaa, että ihmiset jotka käy tätä lukemassa niin jättäis myös jonkun "merkin" niin tiiän etten tätä kirjottele vaan itselleni tai näille negatiivisille ihmisille! 

Tässä on nyt yli kuukausi vierähtäny viimesimmästä postauksesta. Pieni ongelma oli se, että mistäs mä nyt "alottaisin" jälleen.. Tapahtumia on ollu muutamia, tyyli on muuttunu muutaman kerran, ostoksia on tullu tehtyä, oli vähä Juhannusrientoja välissä ja kuvia kaikesta mahdollisesta on varmaan 500kpl..... hmh

Päädyin siihen että ennen ku kerron kaikista menemisistä yms ni päivitän mun kuukauden tukkamuutokset ensin teille! (Kyllä, kuukaudessa voi tapahtua paljonkin)


Toukokuun lopussa mulla oli aika tumma tukka. Mulla oli kyllä vaaleat latvat, mutta käytin koko ajan tummia/raidallisia klipsipidennyksiä, joten ne latvat meni aika hyvin tonne sekaan.
Tukkaa lähettiin vaalentamaan niin, että tummaa tyveä olis vaan pari senttiä ja etutukassa muutama vaaleempi raita. Tukka saatiin vaaleaks ja hiukan taitettua... mutta ku menin illalla suihkuun ni lähti taitot latvasta viemäriin (koska latva oli jo niiiin käsitelty, ni se ei tahtonut ottaa väriä vastaan) ja sit oltiinkin keltasen tukan kanssa. Olin töissä niin kauhuissani että pistin tukan nutturalle, ettei se näyttäis kovin pahalta :D


Seuraavana päivänä kokeilin vaaleita klipsipidennyksiä.. Mun silmään toi päälliosa näytti paljon keltasemmalta mitä noi latvat, mut moni sanoi että hyvin se "liukuu" latvaa kohti ettei sitä niin kovin huomaa. Klipsien kanssa mentiin sitten viikko.. En osannu olla lyhyellä tukalla yhtään. 


Me oltiin Sailan kanssa menossa markkinoille meidän liikkeen puolesta, niin tavote oli siksi saada hyvä tukka. Hyvä tarkotti siis pitkää vaaleaa/harmahtavaa.. Tässä kohtaa markkinoihin oli noin viikko vielä aikaa. Värjättiin molempien päät ja tällä kertaa saatiin mun tukasta jo tosi vaalea! Etutukka jätettiin tosi tummaksi ja leikattiin mulle uudelleen sivusiili! 


Ja tietysti ku oli jotain tapahtumaa ni en voinut olla ilman pitkää tukkaa! Eli klipsitouhu jatku...



 Sit taidettiin heittää mun päähän joku taittoväri, josta piti tulla vähän harmahtava/tuhkanen.. Tällä hetkellä aloin olla jo voitonriemuinen. Ei enää keltasta :D Tilasin vaaleat 60cm teippipidennykset ja Saila laittoi ne mulle. Naureskeltiin sit vaan että voi kauhee kun on pitkät, kyl sieltä ihan ina leikattiin poiskin.



Muutaman kerran pesin tukkaani. Oma lämpö vaan puski joka kerta läpi omasta tukasta ja pidennykset sit taas pysyi siinä tietyssä värissään, meni hermo. Tein omat sekotukseni suoraväreistä ja sain ku sainkin harmaan :DD  Ensin se oli vähän siniharmaa ja seuraavassa pesussa jo harmaa.




Meidän markkinat meni hyvin ja tukka oli kiva. Sitten tulin kipeäksi ja kipeenä sit päätin vähä fiksata mun kasvanutta sivusiiliä.. En oo ihan varma mitä oikeen ajattelin, mut otin koneen käteeni ja väärällä tallalla lähin ajelee sivusiiliä. Muutaman kerran räpyttelin silmiäni ja kattelin peilistä järkyttyneenä, että kuinka paljo siitä oikeen lähteekään ku värjätty osuus tippu lattialle. Siinä sitten mietein itkenkö vai nauranko. Onneks en ota mitään vakavasti ja naureskelin sitte vaan.



Ja siitä se idea sitten vähän lähti kehittyyn. Juhannukseks piti saada jotain erikoista....



Ja nyt tilanne on tämä:
 Tällä hetkellä olen tyytyväinen ja ajattelin pysyä tässä. Sivusiili on kasvanu sen verran, että kuvio ei kovin selkeesti enää näy. Ehkä se ajetaan seuraavaks vaan uudellee lyhyeks tai sit värjään sen mustaks. 


Kaikesta tästä kiitos kuuluu työkaverilleni Sailalle! <3
Musta tuntuu että olisin itse varmasti raskaimpia asiakkaita, jos vaan kävisin jossain randomliikkeessä ja esittäisin toiveeni. Saila on oppinu jo tottumaan tähän :D





10 kommenttia :

  1. Mie pyrin kyllä parhaani mukaan kommentoimaan,tosin voi jäädä nyt vähän vähemmälle kun pojan syntymä tulee vaikuttaan omaanki bloggaamiseen.Kiva toi leopardikuvio =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! sä oot kyllä usein jaksanut kommentoida, se on ollu tosi kiva! :) ja tottakai lapsi vie aikaa, toivottavasti jaksat silti vielä bloggailla kuulumisia. Mä ainakin luen niitä :))

      Poista
  2. Ihana tukka! Toi leopardi on nii makee tuossa sivussa :)
    - Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitoksia! Harmi ettei se näy ku ehkä viikon hyvänä :/

      Poista
  3. Sopii sulle kyllä tosi hyvin toi tukka nättimys <3

    VastaaPoista
  4. Voi ku olet nätti! Oon igstä se saijaosku joka tykkäilee aina siun kuvista :3 ja sun blogia on kiva lukea, piristää aina :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitoksia paljon! :> Aiii joo, muistankin että oot monesti tykkäillyt!;) Tosi kiva kuulla että tää blogi jopa piristää jotakuta! :)))

      Poista
  5. Sulle olisi Liebster Award blogissani!
    http://www.erinlinnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa kiva, kiitos! Teen sen tässä joskus kun vaan ehdin =)

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)