sunnuntai 23. elokuuta 2015

TATTOO 2

Täällä olis yks väsynyt festarimuija. Kyllä Blockfestit vaan joka vuosi on niin älyttömän hyvä tapahtuma! Muutama tunti on jääny univelkaa, mut eiköhän se uni tuu ens yönä aika reippaasti. Ajattelin vielä käydä pikku iltalenkin niin väsähtää oikeen kunnolla! Mutta, edellisessä postauksessa jo vähän vilauttelin reittäni joka oli muovin peitossa.. Kävin 4.8 ottamassa toisen tatuointini. 




Oon yli vuoden miettinyt tatuointia vasempaan reiteen, koska 2013 elokuussa siihen jäi onnettomuudesta arpi. Ei mikään kovin näkyvä tai iso arpi, mutta jälki kuitenkin johon kiinnitän itse usein huomioni. Arpea ei peitetty kokonaan, vaan se hiukan näkyy vasemman sulan vierestä, ihan polven yläpuolella. Mutta enää ei huomio kiinnity siihen, kun on muuta katteltavaa! :)



Blockfesteillä oli ihana kuulla kun vähän mua ehkä nuoremmat pojat oli meidän hotellin edessä tupakilla ja yks niistä sanoi että "ton toisen tytön jalassa on kyl nätti leima"  :-D on se kiva että miespuolisetkin tykkää, kun suht naisellinen tatuointi on kuitenkin kyseessä.  

Ens kerralla näätte ja kuulette Blockfest fiiliksiä, nyt ei jaksa tämän enempää käydä kuvia läpi! 


18 kommenttia :

  1. Törkeen makee sun uus tatska <3

    VastaaPoista
  2. onpa upee tatuointi! harvoin näkee noi kauniita ja hyvin tehtyjä unisiepparijuttuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos paljon! Halusin just vähän omantyylisen unisiepparin, en ihan sitä perinteistä. :))

      Poista
  3. Unisiepparit ja ruusut luulis olevan jo mennyttä kamaa, mutta tuo sun tatuointi on todella kaunis! ♥ Ihanat värit, ja sommittelu on tyylikäs :) Mä käyn myös ottamassa tän vuoden puolella vasempaan reiteen tatskaa! Eikös ookkin kiva pleissi musteelle :D
    Life à la Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiva kuulla!! <3 :) Mä en kovinkaan värikkäistä tatuoinneista välitä omassa ihossani, joten toi turkoosi noissa pieenissä yksityiskohdissa oli just hyvä.
      Aiii voi vitsi vähän kiva, joo mun mielestä toi reisi on tosi jeees kohta! :D

      Poista
  4. Woww vitsi miten upea tatska ♥! Harvoin näkee oikeesti noin hienoja tatskoja enään nykypäivänä :D Ps. vitsi mäkin olisin niin halunnut tänä vuonna blockfesteille... :D No ehkä ensi vuonna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oli ihana kommentti! Kiitos paljon <3 no eiköhän sitä ens vuonnakin vielä ehdi, joka vuos se on ollu kyllä niin kiva tapahtuma! =)

      Poista
  5. Toi tatuointi on kyl niin mahtava! Tykkään ♥

    VastaaPoista
  6. Ihan mieletön tatuointi, sopii sun tyyliin tosi hyvin ja muutenkin on kaikin puolin upea :) Itseltä ei tatuointeja löydy, en oikeastaan tiedä haluanko sellaista koskaan mutta muilla kyllä niitä ihailen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii olipas piristävä kommentti! :3 Ja kiitos paljon!! :) Mulla oli aluks tuo sama, ihailin vaan muiden tatuointeja kun en itse uskaltanut tai saanut edes aikaiseksi mennä ottamaan sitä ensimmäistä tatuointiani. Sitten tuli yks päivä ja ajattelin että NYT tai ei koskaan :D

      Poista
  7. Hei! Mää en kestä. Niin hieno tatuointi! Ihanan iso, mut silti ei oo liian massiivinen vaan kaunis ja naisellinen. Aleksiki bongas et vähä hieno tatuointi just ku lueskelin tätä sun blogia ;)
    - Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii! Voi kiitos! =) Joo tykkään kans tän koosta. Ei alunperin pitänyt iihan näin iso tulla, mut jos tää olis ollu pienempi niin ei olis kyl näyttäny yhtä hyväl! :) Ja kiitokset Aleksillekin!! :D

      Poista
  8. hei! Ihana tatska :) Itekkin aatellu ton tapasta tatskaa reiteen. Mistä oot löytänyt ton tatskan kuvan? :) vois ite hankkia samantapasen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka:) kiitos paljon! Mulla ei ollu mitään valmista kuvaa, muuta ku omassa päässä. Toi mandalan keskus kopsattiin kyllä netistä suoraan, kun se on niin tarkka ja yksityiskohtanen.. Kaikki loput mun tatuoitsija vaan piirteli itse mun reiteen ja tuloksen näin vasta lopuks :D

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)