maanantai 22. elokuuta 2016

BABYSHOWERIT

 Kaksi viikkoa sitten sunnuntaina mulle pidettiin vauvakutsut. Olin vähän osannut aavistella näistä jo etukäteen ja miehen siivoilut sekä into lähteä kirppiskierrokselle heti sunnuntaiaamuna vaan vahvisti mun epäilyksiä, että nyt mut halutaan vaan pois kotoa..
No takaisin kotiin kun päästiin niin mietein, että uskallanko mä nyt mennä sisälle kotiin. Vähän varovasti menin ja kyllähän sieltä nurkan takaa sitten hyppäs kauhee lössi "yllättäen" mut. Kyllähän mä toki yllätyinkin! Niin paljon ystäviä oli päässyt paikalle ja kaikki tärkeimmät oli saatu infottua vaikka ei omista facebookkia tai ole muuten yhteydessä näiden kemujen järjestäjään.. :)

Parastahan näissä kemuissa on aina ruoka ja herkut! Mut paljon oli muutenkin nähty vaivaa..










 Ei varmaan jää enää kellekkään epäselväks onko tyttö vai poika tulossa? Tai eihän se mullekkaan vielä ihan päivänselvää oo ennen ku itse näen!  Ensimmäinen ohjelmanumero oli onneksi syöminen, kaikki oli niiiiin hyvää!:)


Mä en ottanut Kelan äitiyspakkausta ollenkaan, kun päätin hommata kaikki ne samat tavarat jostain muualta ja enemmän "oman näköisinä". Nää tytöt oli sitten itse koonnut mulle oman äitiyspakkauksen :D





Sieltä sitten löytykin vaikka ja mitä! Eniten mua riemastutti ehkä noi karkkipussit ja suklaat :'D No ei vaan, kaikki tulee varmasti ihan tarpeeseen! Ja itse laatikko tulee muksulle ensipediksi. :) Ihan kaikkia vaippoja sun muita rasvoja ja voiteita en jaksanut alkaa kuvailemaan, mut muutamasta halusin ottaa lähemmät kuvat:


Näin tuon Newbie setin ensin yhdessä vaihtoringissä facebookissa ja olin jo menossa huutamaan kuvan alle "AV, YV, MULLE, JONO" tms. ja sit huomasinkin että jaaaaaa siskoni on siellä varannut nämä jo "itselleen"! hah =)
Pussilakanasettejä oon koittanut metsästää pitkin nettiä, en haluaisi mitään käytettyjä kulahtaneita.. Ja sattumoisin melkein tein jokunen aika sitten tilauksen Anttilasta/kodin1:stä ja tällä hetkellä kiitän itseäni siitä että en sitten jaksanutkaan tehdä sitä tilausta heti, kun nyt ne olis ties missä hukassa tän konkurssihärdellin vuoksi. Eli siksi ihan kiva että joku muisti pussilakanasetillä mua! =)
Oli myös ihanaa saada kaikilta yhteinen lahjakortti Muksumassiin, saadaan hakea jotain kivaa tarpeellista sit kun tarvitaan ja olikohan tossa kortissa vielä joku monen vuoden käyttöaika et ei oo edes kiire sen  kanssa!  Ja sit sain myös lahjakortin kasvohoitoon, josta oon saattanut joillekkin höpistä jo tovin että tarvetta olis! :D




Sen verran rankat kemut oli, että Retu oli ihan poikki koko illan :D



Sain myös jo etukäteis"lahjana" siskoltani vauvalle oman kirjan, johon saadaan itse kirjoitella odotusajasta, syntymäajasta, ensimmäisistä hymyistä ja askeleista sekä tietenkin perheestä ja nimiehdotuksista ym! :)
Myös Janika kävi tuomassa pikku lahjan loppuodotukselle, nyt kun jouduin jäämään vielä vähän etukäteen pois töistä. Muutama ihana body, sininen pupu ja iiiso irtokarkkipussi!


Ai mikä karkkipussi? Jäi kuvasta vahingossa pois :'D (Oli varmaan syöty jo!)
Ja sit tosiaan itse kävin Anttilan konkurssialessa sen verran pyörähtämässä, että hain sieltä parit aluslakanat muksulle, muumi ensityynyn ja Janin kanssa valittiin pandalakanat Finlaysonin loppuunmyynnistä! Oltais itsekin haluttu samanlaiset pandalakanat, mut ne revittiin kirjaimellisesti käsistä ihan nokan edestä....  Ja kuvassa on myös Sailan kutomat töppöset ja tumput : >



Eikös ollut hurjan kivoja ja hienoja juttuja? On mulla vaan ihan mahtavia ystäviä <3


10 kommenttia :

  1. Ihanat kemut ja kaikkea söpöä oot saanut =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti!:) mustakin oli kyllä kivoja lahjoja! 😊

      Poista
  2. Milläs viikoilla sä jo olet jos saa udella☺ ?

    VastaaPoista
  3. Oi kuinka ihanan näköiset babyshowerit! Ystäväsi ovat selvästi panostaneet lahjaan. :) Ja upeet tarjoilut, nam!

    There will be sunshine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No juu, ihana idea kyllä et jokanen on jollain "omalla" tavallaan muistanut :)

      Poista
  4. Voisitko tehdä jotain postausta teidän hankinnoista vauvalle =) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää jos jonain päivänä ehtisi kuvailla ja tehdä postauksen. :) Asiaa hankaloittaa vähän se et tavarat on pitkin huushollia "säilössä", enkä oo saanu järjestettyä oikein mitään mihinkään.. Kiire tässä tulee 😅

      Poista
  5. Pikku hiljaa laitat niitä omille paikoilleen, vaikka pari kolme juttua per päivä :) koskas on laskettu aika ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy yrittää tota! :) 25.9 on laskettu aika eli tasan kolme viikkoa enää siihen! jännää :D

      Poista
  6. Aikas pian,varmasti jänniä aikoja elätte.Koitas ottaa iisisti ha levätä vielä kun voit☺��

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)