torstai 4. huhtikuuta 2013

kampauksia

 Viikko on mennyt taas tosi nopeesti, kun maanantai oli sentäs vapaa. Huomenna olis vielä 8-14 koulua ja tehdään ilmeisesti toisillemme jotkut (luomu)hoidot eli ei ollenkaan paha päivä siis:) 
Eilen mulla riitti intoa ja päätinkin tehdä mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta.. ja olikin hyvää! Ohjeen katsoin kotikokki.net sivulta ja hieman muokkasin reseptiä. Piirakan pohjasta tuli kerrankin oikein muhkee:))


Piirakkaa ja kahvia:) Ja mikon läiskyttämät kahvit pöydällä:|
Meille kerrottiin, että muutaman viikon päästä olis kampausnäyttö ja siihen pitäisi hommata malli juhlapukuineen.. Ja kampaukseen pitää sisällyttää hiuslisäke, valkki tai koristepohja.. Ja vaikka käyn oikein reippaana tota koulua, niin tietty mulla on tältä kampauskurssilta n.40tuntia poissaoloa.. No mutta tänään saatiin sitte vähä harjoitella tulevia näyttökampauksia ja tässä olis mun muutama kampaus:

Tähän kampaukseen oon lykännyt valkin vasemmalle alas, jonka ympärille oon lähteny kokoomaan kiharrettuja latvoja. Hiusten sekaan laitoin myös oranssin hiuslisäkkeen.. 

kampaus edestä
kampaus takaa.
ja toiselt puolelt edestä
kampaus vasemmalta.

Ja toinen kampaus sisältää niskanutturan joka on tehty valkin avulla. Etuosasta kaks lettiä, nurinpäin tehty ranskanletti ja viidellä osiolla tehty letti.. niskaan jäi muutamia hapsuja niin ne nostelin tohon "koristeeksi" kun en niitä piiloonkaa saanu törkättyä :D :Mun mallina ilmeisesti toimii mun siskoni, joten luulen että tuo ensimmäinen versio sopis siihen tukkaan paremmin.. Ja kun anskulla on musta tukka niin punaset pidennykset sinne väliin vois tuoda aika kivan säväykse siihen kampaukseen=) ja vielä kun mekko olis punanen!


3 kommenttia :

 1. Mä bongasin tän sun blogin vasta nyt! Ihania kampauksia oot väkertänyt, sää se vaan ossaat. :) Nähdään ens viikolla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en mä tästä oo kauheesti kellekkään puhunutkaan;) jeii nähdään ♥

   Poista
 2. Ja nyt kun tän löysin, niin pistin mun blogiin sulle saman haasteen kuin Jampullekin. ;)

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)