sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Jazzailua

Nyt olis vuorossa eilistä asua, jonka jotkut on nähnytkin jo tässä viikon sisällä jos vaan on tätä blogia lukenut. Hame on siis ihan lähiaikoina ostettu ja nyt se oli sitten ekaa kertaa oikein käytössä :)
Asua käytin koko päivän, mutta alunperin olin valinnut asun Porin jazzeja varten. Hame oli päivällä tosi hyvä, kun oli kuuma päivä eikä se hiostanut mistään.. mut voi jestas sitten yöllä kun vähän oli vaan kylmä:D

Saara tuli myös päivällä käymään kenkäasioissa.. Sain(Ostan) kahdet uudet popot, jotka Saara oli todennut itselleen liian pieniksi! Molemmat kengät ovat H&M:n valikoimasta..En muista enää miks, mut taisin kitistä Saaralle meidän raivostuttavasta lasipöydästä, joka ei koskaan oo puhdas! Ei edes silloin vaikka sen pyyhkii kaikilla maailman puhdistusnesteillä!! Saara muisti että näki kirpparilla 10€ ikean tumman sohvapöydän. Nopee katsaus netistä et kirppis on enää 20min auki ja kauheella vauhdilla sit kattomaan sitä pöytää! Ja lähtihän se sieltä sit mukaankin :D Ja pakko sanoo et hyvä kun mulla oli voimanainen mukana!

siinä se nyt o!
Illalal sit oltiin tosiaan jazzeilla, istuskeltiin kirjurissa ja höpistiin kaikenlaista! Kivaa oli nähdä kavereita pitkästä aikaa :))

pus<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)