keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Opinnäytetyö satuhahmot OSA 2/4

Nyt olis tarjolla seuraavat kolme satuhahmo mallia!  Unohdin kertoa, että tää meidän opinnäytetyö tosiaan esiteltiin huhti-toukokuussa koulussa ja meidän työ sai opettajalta aikamoiset kehut ja juliste pääsi koulun seinälle! Vaikkakin suunnittelu vaiheessa saatiin aika lyttäykset "mistä te muka puvut löydätte" , "miten te keksitte niin monta hahmoa" "hirvee budjetti pitää olla" jne...  Opinnäytetyön arvosanaksi tuli kiitettävä 3!! =)
Mut nyt siis asiaan: kaks kaunotarta ja yks rumilus esittelyssä, haha!:D

Tähkäpää
Tähkäpää on kaunis ja pitkähiuksinen neitokainen, joka lukittiin linnan torniin. Tähkäpää heitti tornista pitkän tukkansa ja sitä pitkin uljas prinssi (mikä lie) kiipes pelastamaan tätä tyttöstä. Mein luomus:


En muista enää, mistä meidän idea tuli, mut tehtiin koripunontaa hiuksiin jostakin silkkilangasta. Vaikeeta se oli, mutta kivan näköinen siitä tuli! Tukkaan lisättiin tummia ja vaaleita pidennyksiä ja niistä letitettiin kalanruotoletti. Lopuksi koristeltiin letti timanteilla ja kukkasilla.


Meikistä me tehtiin aika luonnollinen.


Mekko - Essin
Hartiahuivi - mun
Kukkaset ja silkkinauha - Sinooperi
Timantit - Bijou Brigitte ja Glitter
Kuvaajana - minä
Kuvauspaikka - Isän kodin parveke

Valmiit kuvat:


--------------------------

Belle: Kaunotar ja hirvio 
Bellestä en osaa kertoo paljookaan. Kaunis tyttönen, joka rakastui hirviöön... :D Mut valittiin tähän malliksi, joten ehostus ym. on Sailan ja Essin työtä:


Ensin tukka kiharrettiin oikein kunnolla ja osiot nosteltiin yks kerrallaan aika ylös kiinni ja vähän toispuoleisesti. (En mä oikeen tiiä ku en nähny, paljo pinnei oli!) Meikissä käytettiin aika paljo ruskeen ja kullan sävyjä ja laitettiin kunnon räpsyt.


otin itse itsestäni jotain taukokuvia : D

Mekko - mun oma kurssijuhlamekko<3
Kaula- ja rannekoru + tiara - Bijou Brigitte
Kuvaajana - Essi
Kuvauspaikka - sama kuin tähkäpäässä: meidän isän talo 

Valmiit kuvat:
tuo tukka<3

-----------------------------

Noita: Muumit
Muumien noita on kärttynen vanha kääkkä. Siks me valittiinkin meitin Saila malliksi :D Eli tää on sit taas mun ja Essin toteuttama: 


Hiuksia krepattiin ja tupeerattiin (samantapaisesti kuin pahattaressa, edellisessä postauksesa). Hiuksien sekaan lykättiin kanahäkin verkosta tehdyt kolmiot ja niiden ympärille kasattiin sailan jäätävän pitkä ja paksu tukka. Päät tupeerattiin vielä oikein pöyhkeeks, mutta ulos mennessä ne lösähti...
Hiuksiin laitettiin vielä hämähäkkejä koristeeksi.
Meikistä tuli aika hurja. Pohjalle taas meikkivoidetta ja vihreää kasvoväriä. Kulmia piirrettiin isoiksi harottaviksi.  Silmänympärykset väsyneen näkösiksi ja otsaryppyjä korostettiin väreillä.

Hame/mekko - Tampereen työväen teatteri
Neule ja huivi - Sailan oma
Hai saappaat - Sailan omat
Hämähäkit - Tiimari
Kuvaajana - minä
Kuvauspaikka - Sailan kotipiha

Valmiit otokset:

Vielä olis puolet esittelemättä!;) Niitä ehkäpä huomenna lisää...


11 kommenttia :

 1. Nää on aivan mahtavia♥ Samoin oli tuo ensimmäinen postaus näistä, kerrassaan ällistyttävän upeita:)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kävin myös katsomassa ensimmäisen osan. Aivan mahtavaa työtä ja todella paljon hommaa ja aikaa vievää mut on kyllä kannattanut, oot sen kiittettävän ansainnut! :) Aloitin juuri itse tekemään opinnäytettä, opiskelen sisustusalaa, valmistun helmikuussa. :) http://goodorbadbutjustlikeme.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Ja näissä kahdessa postauksessa oli tosiaan vasta puolet malleista ;) Aikaa ja suunnittelua noi tosiaan vei, mut toisaalta näiden tekeminen ei tuntunut "työltä" vaan hauskanpidolta. =) Sisustusala olis kans kiva! Onnea opinnäytetyön kanssa ja mahdollisesta valmistumisestakin!! :>

   Poista
  2. Kiitos kovasti! :) inhohimohan näissä se on mikä vie eteenpäin. Odotan innolla että nään myös loput malleista :)

   Poista
 3. Aivan upeita, oon kade sun taidoist! Jatka samaa rataa :) !

  http://saralovemore.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi kuinka hienoi! ainakin tähkäpää! :) Heihei, voisit mulle tehä Valmistujais kampauksen? Valmistun nyt 2014 keväällä.
  Jos porissa asut nii ois vaan 20km :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Joo mikä ettei! Porissa asun. Mulla on tällä hetkellä semmonen tilanne, että etsiskelen itelleni työpaikkaa ja nyt olis yks aika varteenotettava tullut vastaan ja aloittelen siellä mahdollisesti ehkä vuoden alussa tai jo ennen joulua. Eli jos ollaan yhteyksissä sit vähän lähempänä, niin tietää jo vähän paikkaa missä oon silloin? =) Koitan pitää sut mielessä!

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)