sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannus "maalla"

Juhannus ohi ja hengissä ollaan! Äiti just soitteli että ollaanko hukuttu, kun ei oo kuulunu mitään :D 
Aika leppoisa ja hauska Juhannus oli kaikinpuolin! Etukäteen ei ollut mitään suunnitelmia, mut ideoita tulikin sit sitä mukaan kun tekemiset loppu kesken. Oon ilonen ettei ainakaan sohvan pohjalla makoiltu koko viikonloppua. Tää päivä tosin makoillaan ansaitusti!

Kuvat kertokoon enemmän, mut sen verran voin kertoa että perjantaina mentiin Miksan kanssa mein isälle ja siellä sitten grillailtiin, ongittiin ja myöhemmin illalla poltettiin kokko. Sellasta rentoo yhdessä oleilua ja menoa piristi 4vuotias Jesse, joka toi päivään/iltaan aika paljon hauskuutta ja meininkiä :D Myöhemmin illalla mentiin vielä Porin keskustaan kurkkaamaan kokkoa, joka sytytettiin keskelle jokea. Ihmisiä oli ihan hitosti, niin ei me sitten pidempään sinne jääty norkoilemaan.

Lauantaina päätettiin ton ukonkaa et voitais mennä meidän isälle uudelleen, mut tällä kertaa vesiteitse; vesijetillä! Mikon yks kaverikin halus lähteä ajeleen mukaan ja siitähän Mikko innostu et pääsee vesihiihtään(leikkimään), kun on kuski mukana.  Ja hyvähän se vaan oli et oli yks miespuolinen mukana, niin mun ei tarvinnut avustaa jetin vesille laskemises, huh!=)

PERJANTAI

Valmiina ensimmäiseen juhannuspäivään!

Kokko vielä läjässä...

Matoja hakemassa:D

Poikien juttuja.......

Mä pääsin kalastelemaan:))

Grillatessa/syödessä piti olla myös musiikkia.. ihan uudella mankalla:D

vähä siiiideriä

Mä sain kalan! Ja vielä ängriböörds ongella!:D


Kokon kasaus..
 Vähän maisemakuvausta:D


LAUANTAI

Aamulla laitoin päälleni ihan perus topin ja hm:n shortsihaalarit. 

Tukan heitin vain kiinni kun tiesin että kovassa tuulessa mennään:)

Vesijetti laskettiin veteen Harjavallassa..

Matkalla mein isälle, mulla oli kamera kaulassa ja yritin sillä ottaa kuvia matkalta mut tämmösiä niistä kaikista tuli:D

Päästiin isän rantaan.. Kameran heitin isälle ja sit mentiin vielä muutama kurvi (et saatiin esitellä jettiä:D)
Tähän loppu mun pärstäkuvat, koska jostain kumman syystä kastuin IHAN läpimäräksi ja kärsein koko loppupäivän märistä alusvaatteistani...... Pojat rupes vähän leikkimään ja vesi lensi....

Jessepoika oli ihan haltioissaan tosta jetistä ja pääsi kans "kovaan kyytiin" isänsä kanssa, jollon Mikko oikeesti ajo niin hiljaa ku tolla vaan pääsi :D  Mut saipahan poika ainaki hymyn suulle loppu päiväks! Ja kuulemma kertoo tästä kokemuksesta loman jälkeen päiväkodissa ihan kaikille.. :D ihana.


 Ja sit olikin vesihiihdon aika, kun mä en halunnut enää kyytiin :D


pakko pelleillä yhdellä suksella kun toinen tippu matkalla......


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)