torstai 18. heinäkuuta 2013

Rapunzel ja Mimax

Kipeily jatkuu vieläkin. Koko päivän oon lähes tulkoon vaan makoillut ja juonut ihan hitosti +vetänyt lääkkeitä jokaseen mahdolliseen vaivaan..  Kyllä tää tästä! Lauantaiks pitää ainakin parantua kun on jazzien vika ilta ja sinne mä menen vaik mikä olis!! :D
On tässä päivässä silti jotain hyvääkin ollut! Nimittäin tilauksia/tilauslahjoja!=) Ilmettelinki aamupäivällä kun postiluukusta kuulu ensin muutaman lehden ääni, sit kuulu ähinää ja puhinaa ja hetken jo luulin että se postimies tunkee itsensä sieltä luukusta, mut loppuje lopuks sieltä tulikin sitte Rapunzelin ja Mimaxin paketit! 


Liityin tuossa muutama päivä sitten rapunzeliin yrittäjäasiakkaaksi (VIP!) ja sieltä mulle lähetettiin väririnki, josta voin asiakkaan kanssa katsoa sopivan värin ja laittaa tilaukseen! Eli kaikki kaverit kuulolle, jos haalitte pidennyksiä, niin multa löytyy tuo värihuiska ja tilatessani saan -15% alennusta ja tietysti liikkeessä voin laittaa sopivalla hinnalla pidennykset päähän :)

Sain myös yllärilahjan! Oisko vähän siisti jos olis ihan vaalee tukka:))

Teinkin jo itselleni ja Sailalle tilauksen näistä tupsuista.
 Yllätys onkin sit se mitä näistä tulee mun päähän ja miten!:)
 Mimaxin paketti tuli mitä.. kahdessa päivässä? Ihanan nopeeta toimintaa!
Paketissa oli kaiken näköstä kivaa;


kultasia niittejä8)

hopeita, mustia ja valkosia timantteja/helmiä

vähä suteja


Milkaa;))

Tässä siis koko paketti!

Kaupan päälle sain myös Sanan levyn ja delfiini kynsikorun!
 Ilta onkin tänään jo ollut vähän parempi, vähän tukkonen olo vaan vielä.. Tein hirveesti kaikkia laskelmia sen mukaan mitä laskuja on tulossa ja mitä on rästissä. Mitä tienaan ja koska ja mitä muuta ostettavaa on.. Laskin siis kuukaudelle eteenpäin budjetin! pöh:D Mutta joo, totesin että muutamasta asiasta täytyy luopua.. En siis vieläkään saa ostaa uutta kännykkää, enkä enempää vaatteita, myös kynsiaikani peruutin ja päätin kokeilla itse itselleni kynsiä, tajusin myös etten ihan vielä saa ostettua audia (enkä ehkä vielä kuukauden päästäkään:D)... Eli voin ostaa vaan ruokaa! Kuin tylsää :|

No mutta, koska oon sellanen "kaikki mulle hetinyt!"-ihminen, niin väänsin sitte samalta istumalta ne kynnet itselleni! Muutaman kerran saatoin ehkä kirota, mut kyl se siitä!:D itelle on tosi hankala tehä..


Alottelin ihan kevyesti vaan tolla valkosella.. jos sitten myöhemmin vähä värikkäämpiä:D

kurnau3 kommenttia :

  1. Juu mulle sopivana ajankohtana pidennykset kiitos!:) JA JEE MITKÄ TARRAT ^^

    VastaaPoista
  2. jos et tarvii tota vaaleeta 'yllätyslahjaa' ni mä voisin ostaa sen ;) c.iara@live.fi

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)