keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Christmas wishes

Mulle ei oo tullu mitään lahjatoiveita mieleen, kun joku on kysellyt. Polyvoressa kun kävi vähän kuvia läpi niin kyllähän sieltä löyty vaikka mitä kiinnostavaa! Tässä olis siiis mun toiveitani: 


1. Vaalea "kiiltävä"-pintainen päiväpeitto. Sellanen johon ei tartu kissan karvat, edes alapuolelle!
2. Vaaleita söpöjä tyynyjä tai karvatyyny<3
3. Kaikkee muuta vaaleeta sisustuskamaa. Meillä on kauheen tummat ja raskaat verhot olohuoneessa ja makkarissa, niin tollaset kevyet ja läpinäkyvät olis kivat!
4. Michael Korssin kello, juurikin ton värisenä!! (Kaikkee saa TOIVOO:D) ja Michael Korssin iphone5 suoja (äiti: kato ebayst, ei oo ees kallis:))
5. Kaikkii iiisoja kimaltavia kynsikoristeita ja sit tollanen lipasto/laatikosto ois kiva niille koristeille!1. Michael Korssin laukku....
2. Karvapeitto, että saa koko talven löhöillä sohvalla lämpimässä:>
3.Kameraan jalka!
4. Muumikannu taii muki
5. H&M:n hieeenot korkkarit ja tupsupipo. (Eli lahjakortti H&M)
6. Ripsari ja valkoruskeemusta luomiväripaletti


1. Seinäkalenteri
2. Pikku karvatalja Nupulle :> Mulla oli joskus tommonen valkonen, mut en tajua mihin se on menny!:(
3. Nimesi.fi sivulta oon kattellu noita nimikoruja kultaisina. Jos kerran salkkareiden Idaki sai tommosen Jannelta ni miksen määki.
4. SUKLAATA<3 simpukkasuklaita, geishasuklaita, fazerin sinistä ja kaikkii konvehteja. naaam
5. Tuommosia kannellisia lasikippoja pikku tavaroille. Ainiiin! Aamulla kolahti oviluukusta cosmopolitan lehti. Keitin itelleni kahvia, otin kaapista suklaadonitsin ja istuin sohvalle lukemaan lehteä kahvikupponen kädessä. Meinasin tukehtua pullaani, kun bongasin omat jalkani tästä lehdestä :D haha.  Toi kuva löytyy mun Jeans.fi-postauksesta


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)