perjantai 8. marraskuuta 2013

Opinnäytetyö satuhahmot OSA 4/4Nyt mulla olis teille vielä viimeiset mallit opinnäytetyöstä esiteltävänä! Jollain tavalla nää kolme viimeistä on mun suosikkejani! Kaikista tuli niin upeita ja ehostus sekä kuvaushetket olivat tosi hauskoja!

Harmi, että tälläsiä ehostuksia ja kuvauksia on aika vähän oikeasti... Ainut "tapahtuma" jonne oikeasti maskeerataan ja pukeudutaan kunnolla on halloween juhlat ja sekin on vaan kerran vuodessa? Enkä oo koskaan ollut edes missään halloween pileissä?!  höh!
Mut jos nyt itse asiaa, tässähän ne vikat 3 olis :

Ariel merenneito
Ariel on kauunis punatukkainen neitokainen, näkeehän sen jo kuvastakin! Saila toimi meillä mallina, kun sattui omistamaan punaisen pitkän tukan. Vaikka koittikin laittaa ensin vastaan:)


Tukka kiharrettiin kahden kokoisilla kihartimilla ja sivuun tehtiin vesiputousletti, johon saatiin hyvin kiinnitettyä koristeita. Etutukkaa käännettiin raudan kanssa sivulle. Hiuksiin tehtiin myös muutama pikku letti sinne tänne (eivät näy tässä kuvassa)


Muutamat simpukat, kukkaset ja helmiä..  Meikistä tehtiin aika punertava. Mietittiin jotain koralliriuttoja ja sen pohjalta päätettiin lyomivärit :D Ripsiin lisättiin myös ala- ja yläripset, jotta silmät näyttäis oikeen isoilta.


Bikiniosa - mun
Pyrstö - Tampereen työväen teatteri
helmet ja kukkaset - mun
Kuvaajana - minä
Kuvauspaikkana - Sailan koti (pesuhuone)

Valmiit kuvat:-----------------------------


Jäärouvasta ei googlettamalla löydy kuin ihan muutama kuva, enkä muista edes nähneeni kuin kerran tämän hahmon Muumeissa? Mutta, Jäärouva on aika "kylmä" ja siltä se näyttääkin :D Meidän työ näyttäs tältä:


Tukka krepattiin ensin ihan kokonaan, jotta se (ehkä) pysyis paremmin pystyssä. Sitten osia kerrallaan tupeerattiin ja lakattiin pystyyn. Kyllä ne siellä ihan hyvin pysyi:D


Meikkausvaihekuvia ei taitanutkaan olla, mutta meikin näätte noista tulevista kuvista... Tehtiin mahdollisimman kylmillä sävyillä/väreillä meikki. Eli sinistä eri tummuisina ja jotain hopeistakin siellä tais olla. Lopuks saatiin joku hullu idea laittaa poskeen kilo glitteriä:D

Vaalean sininen mekko - mun
Takki/poncho - Tampereen työväen teatteri
kukkakoriste ja korvakorut - Bijou Brigitte
Kuvaajana - minä
Kuvauspaikkana - isän kotipiha (joki taustalla)

Juuri kun lähdettiin kuvaamaan, iski ihan mieletön lumisademyräkkä. Mut noihin kuviin se kyllä sopi enemmän ku hyvin!! :)

Valmiit kuvat:

---------------------------


Minni hiiri
Minni on aina iloinen mekkoineen, korkokenkineen ja tietysti rusettineen! Tässä meidän iloinen malli:


Hiuksista tehtiin rusetti laittamalla hiukset ensin niin ylös kiinni kuin mahdollista. Sen jälkeen jaetaan kahteen isompaan osaan ja yhteen pieneen. Kahdesta osasta pyöritetään rusetin nuo ulommat pallerot?:D ja pienestä osiosta tehdään tuo keskiosa. 


Meikistä tehtiin tällä kertaa vähän erilainen :DD Minnillä on niin isot silmät, että todettiin paremmaksi kun piirtää luomien päälle ihan uudet silmät! Ja tottakai myös nenä piirrettiin! Lopuks vielä varjostusvärillä vähän muotoiltiin hiusrajaa uusiksi ja piirrettiin uudet kulmat. Kampauksen taakse myös lisättiin paksusta kankaasta leikatut mustat korvat.


Tätä mallia tehdessä naurettiin varmaan eniten ikinä. Ja malli sai vaan silmät kiinni ihmetellä et mikäs niin hauskaa on. Me ei siis annettu lupaa missään vaiheessa avata silmiä! Kädestä pitäen sitten ohjattiin kuvauspaikkoihin jne :D


Puku - kaverilta lainassa
Kengät - myös kaverilta lainassa
Korvakorut - mallin omat
Kuvaajana - minä
Kuvauspaikkana - Essin koti

Valmiit otokset:"Kato nyt suoraan kameraan!" "MINNE" : D

Siinä ne nyt sitten oli! Kaikki 12 mallia on nyt esiteltynä. Jollet oo nähnyt edellisiä malleja vielä, niin katsoppa pari edellistä postausta,  niistä löytyy lisää!:)

Mitä tykkäsit näistä, tai edellisistä? :>

12 kommenttia :

 1. Tosi kivoja kuvia!

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. nää on aivan mahtavia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihani! Toi Minni oli mun lemppari:))) Ne silmätkin näytti niiiiiin aidoilta:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, noi silmät oli kyllä omalla tavallaan pelottavat. Mallin kans jutellessa ei voinut ottaa katsekontaktia kun alkoi aina naurattamaan :D

   Poista
 4. Upeita nämäkin! :) Tuo jääkuningatar on ehdoton suosikkini näistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas! ;) Noi kuvat kyllä onnistu varmaan parhaiten! Ihan loistava valo ja mallikin tietysti:D

   Poista
 5. Voi vitsit miten huippu tuo Minni!! :D

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)