sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulun odotusta!

Kaksi päivää jouluun! Voi kun on joulukuu menny nopsaan!
Just sitä vasta aatteli et moontamonta päivää vielä, ehtii tehdä kaikenlaista ja ostaa rauhassa lahjat ym.. No, lahjat on onneks NYT kasassa! Vielä kun muistais ottaa kaikki ylihuomenna mukaansa, kun lähdetään perhe-vierailuille :)
Tajusin tänään, että en oo leiponut edes pipareita, eikä siihen touhuun oo enää aikaa missään vaiheessa. Kai sitä pitää tyytyä leipomaan uudenvuoden pipareita sitten... 

Susannan lahjapaja:D Vielä ku ois mahtunu niit lahjoi tuossa pöydällä vääntämään..

Lahjoista osa : D Tän kuvan jälkeen lahjoja on tullut hmm jotain 8 lisää.....

Meitin joulukuusi<3  Ja joulupukit, jotka ollaan Mikon kanssa itte maalattu. :D 


Ihmettelin ku sain torstaina postista lapun, että paketti on saapunut. Mikä ihmeen paketti?! Mikkokin pelästy, että onko se menny tilaamaan mulle joululahjaa mun nimelläni ja nyt se jäi kii.. mut ei. Perjantaina aamulla marssein postiin lappuni kanssa ja innosta soikeena, että mitä sieltä nyt oikeen tulee..
Myyjä kävi takahuoneessa ja sit se tulee sieltä sellanen 40x20x10cm laatikon kanssa. Odotin jotain pikkupakettia, joka ois tyyliin jostakin hiustukusta lähetetty joululahjaks, mut noinkin iso.
Malttamattomana avasin sen heti autoon päästyä ja olihan se sitten iha kiva "joululahja" mulle:

Olin menny ja voittanu tollasen paketin, jee:>

Tänään ollaan värjätty Sailan ja Essin kanssa mun päätä NELJÄ kertaa.. Ensin vaalennettu pääliosaa (musta pois), sit vähä raidotettu vaaleella lisää kun jäi vähän tipun väriseks. Sit pistettiin tyveen aika tuhkanen vaalee hiekan sävy, kuulostaa hyvältä mutta lopputulos oli ihan kauhee : D Sit vielä päälle tummempaa ruskeeta ja must tuntuu, et tää on nyt vihertävä tosta päältä joteeen pipo päähän huomenna töihin! Heido:(

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)