torstai 27. helmikuuta 2014

"Uusi" tukka

Heissan. 
Nyt on munkin pää päivitetty kevääseen! 
Vähän uutta ilmettä kasvoille ettei oo ihan pelkkää tummaa ja vaaleeta vaan..
Alotettiin ensin Sailan kans vaalentamalla koko tukka vaaleemmaks, kuten kuvassa näkyy :D

järkyttäväää
Tukasta tuli ihan hyvä, mutta kun mulla on etutukassa ollut pitkään tosi tumma niin se jäi vähän oranssihtavaksi niin vetäisin vielä illalla kotona pääliosaan tummaaviolettia hetkeksi, että oranssit ei näkyisi:)
Lopputulos oli siis tämä:Edelliset kuvat on otettu supervalossa, joka hämää tosi paljon sävyjä... latvojen todellinen väri ei oikein pääse kunnolla esiin..  Joten seuraavat kuvat on vähän pimeämmässä valoisuudessa ja ihan luonnonvalossa otettuja! Josko näistä menis idea perille :D
luonnonvalo on paras valo 8)
Sain tänään myös kimpun ruusuja asiakkaaltani! No, oikeesti vähän niinkun avajaisten kunniaksi (jotka tosin oli JO kuukausi sitten), mutta sanoi myös että on se kumma kun meni 60vuotta siihen, että löytyy oikea parturikampaaja hänelle. :)))

Oivoi kun menee aika nopeasti! Tuntuu että olisin vasta viikon tehnyt töitä, mutta tosiaan kuukausi jo takanapäin! Mukavaa on ollut, mut jos jollain on hyviä keinoja tähän hurjaan väsymykseen niin kiitos ottaisin mielelläni neuvoja vastaan!

8 kommenttia :

 1. Ihanat hiukset, pitristää tosiaan kummasti nuo vaaleat hiukset näin keväällä ja sopii sulle muutenkin tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Noora!:) näin kevään tullen villiintyy aina ja on pakko kokeilla jotain uutta:D

   Poista
 2. Sulla on kyllä aina niin kauniit hiukset<3

  VastaaPoista
 3. Upea tukka! Tykkään ihan tosi paljon, toi sopii sulle hirmuisen kauniisti. Täällä yritetään malttaa kasvattaa omaa ja sen vuoksi ei hirveästi nyt viitsi värjäillä mutta vaikeelta tuntuu moinen projekti näin upeiden kuvien katselun jälkeen :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää voi kiitos! Ihana kuulla että on muidenkin mieleen tällänen "marjapuuro" tukka <3 voi eii :D mut jos millään vaan pystyt ni kasvata ihmeessä ja sit palkitset ittes sillä värjäyksellä;)

   Poista
 4. Aivan ihanat hiukset <3 :)!

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)