sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hiuspäivitystä

Vihdoin mulla on taas pitkä tukka, eikä tarvii pelata clipsien kanssa joka toinen päivä (tai no, pari kertaa viikossa)... Tilasin Rapunzelilta hiusnauhaa, johon itse kiinnitin teipin. Tukkaa tuli paketissa ihan älyttömästi ja tuntukin hullulta, et vieläkö sinne päähän sitä mahtuu. Yks nauha jäi vallan laittamatta, mut onpahan "varastossa" vähän jos näistä muutama osio menee ihan surkeeseen kuntoon!


Tukka oli väriltään aika keltanen, vaikka netistä tilatessani olin katsovinaan et just hyvän värinen kun ei kellerrä... jjoo. Ei siinä auttanu muu ku ite vähän taittaa tuhkaseen päin! :)Mulla on aina kriisi oman tukkani kanssa. Se on niin ohut, päätä myöden menevä ja kamalan näkönen! En tiiä mitä tekisin ellei pidennyksiä olis olemassa <3  Olisin kai kalju.
Jotenkin hauskaa, ku mulla käy asiakkaita jotka valittavat siitä, että tukka kutittaa niskaa, törröttää jo korvien päällä, on tiellä, on liian paksu, raskas ja silmillä. Mä haluan kaikkea noita (paitsi ehkä kutittavaa niskaa), haluisin oikeen sellasen leijonanharjan! :D Mutta joo tiedän, jos mulla olis sellanen niin siinäkin olis jotain vikaa! Ei koskaan oo hyvä.  Monet kiharahiuksiset kiroo, että haluaa suoran tukan. Sit kun on suora tukka, ni valitetaan että permanenttii on tyhmä ottaa ku kahen viikon päästä tyvi on jo suoraa (omaa) tukkaa. Ja  kauhee vaiva kihartaa ku ei edes osaa kihartaa ja sit ku tukkaa on kiharrettu kolme tuntii ni se jo lässähtää ja nänänää. Voisko joku keksii jonku skannauskoneen hiuksille ni loppuis tää valitus! ja loppuis varmaan munki työt. :'D ei sittenkää semmosta.Viikonloppu hurahti taas nopeesti ohi ja pakko myöntää et johan oli hauska vkl ! 8)
Eilen heräilin jo 8 aikaan ja lähdin tekemään Millalle valmistujaiskampausta, jonka jälkeen tulin kotiin kampailemaan omaa päätäni ja illalla uudelleen Millalle juhlimaan valmistujaisia! Oli paljon hyviä herkkuja ja juomisekshan sekin ilta meni! Iltaa jatkettiin PunaseenKukkoon ja sieltä aamuyöllä mun työ ja muutamaks tunniks unille! Tänään päivä onkin menny mahakouristelujen kera äidin ruokapöydässä ja mummun kahvipöydässä :)

'8 kommenttia :

 1. ootpa kyllä kaunis, ihanat hiukset! :)

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kauniit hiukset :) Onko aikaisempaa kokemusta Rapunzelin hiuksista onko mitenkä laadukkaita ? Itse olen käyttänyt dreamhairin clipsejä, mutta tuolla Rapunzelilla olisi hinnat huomattavasti halvemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mulle pistettiin viime elokuussa rapunzelin teipit ja samaa tukkaa käytin huhtikuuhun saakka.. Ihan hyvän laatusta on, mutta lyhentyneet ne on varmaan 10cm käytön aikana.. Tällä hetkellä ne on kaverin päässä :D mä ainakin olin niihin tyytyväinen! :)

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)