keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Voicen Juhannus Himoksella 2014!

Juhannus starttas meillä jo tostaina heti aamusti! Herättiin jo joskus 7-8 aikaan ja lähdettiin liikkeeseen laittautumaan. Mä sain tietysti kähertää ja tupeerata molempien tukat ja avustin mä Jamppua vähä meikissäkin! Lopuks laitettiin meitin söpöt kukkapannat päähän!Lähdettiin 9.00 kauppaan vielä hakemaan vähä croisanttia, leipää ja jukurttia automatkalle! Aamupalaa kun ei oikeen ehditty syömään kauheessa kiireessä :D Lidlin leipähyllyllä muutamat rouvat ihasteli ääneen että "Ai kun te ootte NIIIN kauniita".. ihme siihen aikaan aamulla :D No, siitä oli hyvä fiilis sitte jatkaa etiäppäi kohti Himosta 8)


automatka starttas ja ripset oli vielä hyvinkin tuuheassa kunnossa!

AAMUPALA

Odottavan aika on pitkää vai mitenseolii. Mulla ei siis ollut muuta tekemistä ku päivittää meitin matkaa kuvaamalla ja lisäämällä kuvia instaan ja faceen :D

Perille päästiin 12 aikaan! Saatiin auto hyvään paikkaan, ettei jouduttu keskelle teltta-aluetta vaan ihan kanavaanarialueen lähelle! Oli ruoka lähellä, vessat ja suihkut lähellä ja nuotiopaikka! Oli myös benjihyppypaikka ihan vieressä ja yöllä kun heräili niin näki vaan kun ihmiset heiluu siellä jojon päässä... hyi olkoon :-D Sitten kasattiin teltta ja laitettiin viltti nurmelle kun torstaina sattu vielä oleen ihan lämmin siinä päivällä.. 
 Viihdytettiin siinä sitten mukavaa järjestysmiestä (tai se viihdytti meitä?) ja kumottiin muutama kuohuva!  Sit taidettiinkin ottaa välilepoo pari tuntia.. :D
Mitäs sitte.. hauskaa pidettiin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin ja sit tuliki kylmä! Ihan sikakylmä! Teltassa ei todellakaan pystynyt nukkumaan, joten siirryttiin makuupussien kans autoon :D Penkit makuuasentoon ja siihe maate, kelpas..
Aamulla löydettiin teltta "Kahvia for free" ni eiköhän se ollu suunta sinne! Tarjottiin myös lettuja... "Eei me oteta" "ihan ilmaseks" "AAAI no sitte" :D 


Sit vaan laittautumaan uuteen päivään ja kattomaan esiintyjiä. Baariinkiin taidettiin eksyä perjantaina. Mitään mökkipaikkaa ei saatu hommattua joten toinenkin yö paleltiin autossa.Ja lauantain kuvia:

Lauantaina oltiin aika koomassa ja ihan muutamat vaan juotiin.. Ja sit olikin jo suunta kotiinpäin. Kaikenkaikkiaan mukava juhannus ja mukavia ihmisiä! Ens vuonna uudestaan mikäli vaan mahdollisuus on päästä sinne 8)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)