torstai 31. heinäkuuta 2014

Karmarock

 Viime lauantaina oli Karmarock! Ja tottakai lähdettiin sinne taas tyttöporukalla, joka illan mittaan muuttui kylläkin sekaporukaksi.. Vähän oli pelko pöksyssä viime vuoden takia, jollon ilta ei päättynytkään kovin iloisiin tunnelmiin vaan auton alle.. Tällä kertaa selvisin naarmuitta, mutta jostain kumman syystä mun vetovoima veti taas puoleensa ja joku vanha äijä kaatui mun ja fannin päälle, lyöden kovan kallonsa mun olkapäähän.... On muuten kipeä vieläkin! 


Töiden jälkeen oli kiva laittautua töissä kun oli ihana ilmaistointilaite pitämässä viileenä, ei valunu meikit pitkin poskia, tukka näytti pirun hyvältä, ei hiostanut yhtään.... ja ajatus oli että jee tästä tulee hyvä ilta!
Kunnes astuin ulos liikkeestä 30asteeseen....


Ennen ku lähdettiin, piti vielä ulkoiluttaa Jampun koira, jonka seurauksena hiki virtas, meikit valu, tukka meni sekasin ja oli pakko mennä uudelleen suihkuun...... :D niceEnnen karmaa värjäsin myös Fampan tukan ja siitä tuli vähän siiiisti violetti! jee
Hauska ilta oli. Ja kerrankin tarkeni sinne ihan aamun pikkutunneille saakka ilman takkia tai pitkähihasta ylipäätään! Ja niinku kuvista huomaa niin kovin sitä hymyilytti ja nauratti koko illan, seuraavana päivänä ei enää ollenkaan! 

Miksei aina vois olla hyvä tukkapäivä? verratkaa nyt tätä alla olevaa kuvaa ylläoleviin... herranjestas miten kuumuus(+alkoholi) voi vaikuttaa ihmisen ulkonäköön : DDPS huomenna mun suuntani on Tampereelle Blockfesteille! Ja vippinä;) tunnelmia näkee varmaan instagramista jo viikonlopun aikana:D

2 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)