tiistai 26. elokuuta 2014

Tatuointikuume!

Heissaan! Täällä mä olen Turkin auringon alla, luultavasti makoilen just rannalla tai hotellin uima-altailla ja otan brunaa iholle,  jotain drinkkiä siemaillen! Tai sit me ollaan palaneita ja rasvaillaan täällä itteämme ja itketään kun ei kehdata mennä ihmisten ilmoille punanokkina?! tiedä sitä! Ai miks luultavasti? Koska mä ajastin tämän postauksen! Ajattelin, ettei tän blogin tarvii hiljanen olla vaikken mä paikalla oliskaan, jos jotain kommentteja tulee niin vastaan niihin reissun jälkeen! : )

Muttaa, aattelin kertoa teille mun pitkäaikasesta haaveesta.
Oon siis jo noin 10 vuotta haaveillut tatuoinnista, tai kahdesta... ellen kolmesta! 10 vuotta sitten jos olisin umpimähkää mennyt ottamaan tatuoinnin, se olis kai ollut joku tribaali joka oli silloin "muotia". Onneks en kuitenkaan koskaan uskaltanut, eikä mulla sen puoleen olis ollut varaakaan. Eikä lupaa :D Eikä varaa/uskallusta oo sen jälkeenkään ollut. Oon lähinna vaan ihaillut muiden rohkeutta ottaa isoja tatuointeja. Oon ajatellut vaan että "vielä jonain päivän mäkin"! 

Ideoita on ollut.. ja mennyt! Jossain vaiheessa olisin halunnut pöllötatuoinnin.. Pöllön?? Kiva miettiä vanhana, että hei mulla on pöllö ihossa. Lintu, joka on iso, ruma ja pelottava. Se oli joku hetkellinen "muotijuttu". Joskus mä halusin ruusun, en enää. Yhdessä vaiheessa ajattelin jotain tähtiä tai timantteja, sitten tuli cheekin biisi "timantit on ikuisia" ja kappas kun alkoi ihmisten ihot täyttymään timanteista. En halua, että mun tatuointi muistuttais cheekistä, vaikka se ihan jees onkin :D

Muutama vuos sitten kaveri sanoi, että ottaa tatuoinnin vasta kun on jostakin kuvasta tykännyt ainakin 3 vuotta. Koska sit kun se tatuointi on sun ihossa, niin näät sen koko ajan ja sitä pitäis sitten kestää seuraavat...70 vuotta? Tai sit se pitäis ottaa jonnekkin missä sitä ei itse nää.  Ja kun mä tosiaan haluan vaan 1-3 tatuointia, niin niiden täytyy olla tarkkaan harkitut! 

Nyt oon jo 1-2vuotta suunnitellut että sellanen tatuointi olis hieeno jossa olis sulka, unisieppari tai vanhanaikanen taskukello. Jotenkin myös kaikki inkkarimaiset jutut miellyttää silmää (esim. alla olevassa kuvassa helmet. Tai sitten sellaset tupsut tms:D) Tai jotain kaikkien näiden yhdistelmää.. Ne vaan näyttää jotenkin omaan silmään hienoilta. Se on ainakin varma, etten halua mitään värikästä tai selkeelinjasta (vahvaa?) kuvaa. Yks jota oon kans miettinyt, on sakset. Ja miksi? Koska se liittyy harvinaisen vahvasti mun ammattiini. Mutta en oo ajatellut ottaa saksia vielä, ehkä joskus kun oon ollut 10v yrittäjänä, niin sit ois jo aihettakin siihen. Nyt tuntuu et se on vielä liian aikaista, kun ei sitä "kokemustakaan" oo vielä kertynyt :D Ja ties vaikka jossain vaiheessa kyllästynkin tähän työhön ja heitän sakset narikkaan. Tosin liittyyhän ne tulevaisuudessakin mun elämään, voin mä vielä mummelinakin ylpeillä että oon ollut kampaaja omassa yrityksessä. Eipä se muistoista mihinkä katoa  = )


Jonkinlainen tekstikin olis kiva. Kuvan vieressä tai sit ihan pelkästään..Toisaalta... mä haluaisin jotain (niinku kaverit sanois) Sussumaista! :D Eli jotain pienenpientä, söpöä, naurettavaa, noloa... eiku.


leijonakuningas<3

Ankkuri on kanssa yks, mikä olis ihan superhieno!! :>
Mut jotenkin seki on pelkästään aika tylsä. Mä tykkäisin, että siinä olis jotain sellasta paksua köyttä.. ehkä jotain kukkasia/rusetti (kuulostaapa hempeeltä).


Entäs sitten se tatuoinnin paikka?
Työn kannalta haluaisin, että tatuoinnin sais piiloon aina välillä. Käsiin en halua, koska en itse halua nähdä sitä koko aikaa. Myöskään jalkapöytiin en halua, kun nekin kesäisin näkyy koko ajan ainakin mulla ja voisin kuvitella, että jalkapöydät sattuu hitosti?! Samoin ranteet, hyi.
Kyljessä kaikki tatuoinnit näyttää kivalta, mut entäs jos tulee paksuksi, venyykö se? Korvan takana joku pieni olis kiva, mutta sen pitäis olla joku yksinkertanen. En mä halua yksinkertasta? (Ku oon vaikee ihminen, hahah). Niska/yläselkä on mun mielestä tällä hetkellä varmin/helpoin vaihtoehto mun kannalta: ei (ehkä) satu niin kovin, on peitettävistä, enkä itse nää sitä. Tai sitten sivureisi, onks se sivureisi?? No.. reiden sivu.

Jos ja kun saan tatuoinnin tai paikan itselleni selvitettyä, niin seuraava ongelma onkin ettiä Satakunnasta (tai miksei kauempaakin) tatuoija, joka tekee "mun tyylisiä" tatuointeja. Haluaisin asioida yhdella tatuoitsijalla ja tukea tämän toimintaa, mutta kun tyylit ei ollenkaan kohtaa niin harmikseni en voi mennä hänelle:(


Tulipas siitä tekstiä ^_^
Onko teillä tatuointeja ja missä jos on?:>

8 kommenttia :

 1. Mulla ei oo tatskoja ja voi että oon kateellinen ku sie siellä lämmössä.Me täällä vesisateessa =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulemma täällä suomessa tais koko viikon sataa! tuolla kun oli 40astetta koko viikon, kyllä siellä kelpas olla :>

   Poista
 2. Tuota unensiepparia en ainakaan suosittele, koska amerikan alkuasukkaat pitävät sitä epäkunnioittavana, että valkoiset Eurooppalaiset tatuoivat ihoonsa ihan vain kivana kuvana jotain sellaista, joka on heidän kulttuurissaan oikeasti tärkeä uskonnollinen esine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että se on siellä uskonnollinen esine. Hyvä kun kerroit :)

   Poista
 3. Tässä pari aika lähellä Poria olevaa tatuoijaa, joita molempia kehutaan kovasti. :)

  http://www.nannasarttattoo.fi/
  http://www.jk-inks.fi/

  VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)