perjantai 31. lokakuuta 2014

Kotipostaus - Olohuone

Nyt olis vuorossa olohuoneen esittely. Hieman tässä menikin aikaa taas et sain kuvat kasaan, koneelle ja blogiin saakka. :D Ja pahoittelen kuvien laatua, ei toi iphone ihan toiminu taas odotetulla tavalla..
Nyt on sit myös tuparit pidetty, eli tästä lähin kämppä ei näytäkkään enää näin siistiltä! Ei vaan, kyllä mä oikeesti pidän huolen et se on useimmiten siistinä =)
Asia, johon tossa asunnossa ihastuin ensimmäisenä oli lattia ja tuo kuvioseinä! Ja kun ne sopii yhteenkin niin hyvin. Ja kun mä en kovin värikäs ihminen sisustamisen suhteen oo, niin tiesin että en voi millään "pilata" tota seinää vaan kaikki sopii just hyvin sen kanssa!

Mitäs mieltä olohuoneesta?:)
Jos jokin askarruttaa niin kysyä saa!

8 kommenttia :

 1. Ihana! Kiipeilypuusta päätellen sulla on kissa, miten saat sen pidettyä irti koriste-esineistä? Meillä olis sohvapöydän asetelmat lentäny lattialle heti kun silmä välttää, eikä kisujen takia voida oikein koriste-esineitä pitää näkösällä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) joo mulla on kaks kissaa.. Alkuun oli tosi hankalaa pitää mitään koristeita esillä, mut sit pikkuhiljaa kissat oppi et pöydälle ei tarvii mennä. Kukkia en voi oikein vieläkään pitää, ne kaatuu aina. Yritän kuitenkin aika vähäisenä pitää koriste-esineet just sen takia et jos niitä on liikaa ni aina jotain hajoo :/ mulla on esimerkiks yks tommonen lasinen ikkuna jo hajonnut ihan tohjoks kun kissa juoksi päin ja se kaatu.. :D eli aina kyl jotain hajoo ja lentelee, mut kyllä ne oppii vanhetessaan :))

   Poista
  2. Voisitko joskus tehdä sun kisuista erillisen postauksen.Rakastan kissoja vaikka tällä hetkellä ei omaa löydykkään

   Poista
  3. Joo mikspä ei! Kuulostaa ihan kivalta idealta : )

   Poista
 2. Kivan näköistä :) Mikä tuo dinon näköinen ihanuus lattialla on? Mistä semmoisen voi saada? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Dino on Eero Aarnio designia.. löytyy kauppoja varmaan googlettamalla :>

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)