torstai 24. syyskuuta 2015

24.9.2015

En oo pitkään aikaan kertonut täällä kuulumisia... Ei oikein oo sen kummempaa kerrottavaa. Asiakkaillekkin tulee vaan jauhettua samaa asiaa "Kylläpäs siellä on kylmä, kyllä se syksy sieltä taitaa tulla. Oli aika sumuista aamulla ja näyttäs olevan vieläkin. Oi Aurinko pilkottaa. Jaa nyt sataa, oho nyt tulee oikein taivaan täydeltä!"  Tuntuu tosiaan ettei mitään kesää ollutkaan, pelkkää kevättä ja syksyä tää vuosi! Toivon todella et talvesta tulis kunnollinen! Paljon lunta ja kuiva ilma! Ei kiitos loskakeleille, eikä mielellään mitään -30pakkasta. :) Mun kesässä parasta oli (kaikkien festareiden ja konserttien lisäks) kesäillat grillaillessa, ne muutamat ihanat lämpimät päivät kun pääsi ottamaan aurinkoa ja herkuttelu auringon paisteessa!


Viime aikoina oon töiden lisäks:
 nähnyt kavereita ihan arkena ja viikonloppuisin, 
käyny lenkillä aina kun keli on sallinut, 
juhlinut sedän 65-vuotis juhlia, 
käyny katsomassa kummipoikaa ja siskoa tietysti samalla,
yhtenä viikonloppuna taisin baarissakin pyörähtää (harvemmin nykyään silti)
ja ihan vaan hengaillu/levänny kotona ja vähän sisustellu!Välillä iskee totaalinen tylsistyminen... Ja kun joku mainitsi että näytän vähän Sara Siepiltä niin siitähän se idea sitten lähti.... On meillä ehkä kasvonmuoto suunnilleen samankaltanen :)
Janikalla on mukava käydä kun aina on piirakkaa tarjolla! <3On näihin viime aikoihin mahtunut myös turhautumista tän mun tukkani kanssa... (yllättääkö ketään??) Meni hermo pidennyksiin kun ne meni ihan hitonmoiseen takkuun koko ajan niskasta. Ensin leikattiin ne Sailan kans lyhkäsemmäks, lähelle omaa mittaa, mutta yhtälailla takutti edelleen.
Vaalennettiin musta tyvi ja violetti/pinkki latva pois ja kappas kun tuli ihana vihreen, oranssin ja keltasen sekoitus alta. Ei muutaku ruskee päälle. Ja clipsit takas käyttöön.

Parasta on se kun on jotain odotettavaa. Tietää, että niin ja niin monta päivää, niin sit on jotain kivaa! Ens viikolla me ollaan taas mukana hiusmuotinäytöksessä, jossa mulla ja Sailalla on molemmilla kolme mallia. Heille tehdään värit, leikkuut ja kampaukset! Ootan innolla =) Kuvia näistä löytyy ainakin meidän liikkeen instagram ja facebook sivuilta! Enköhän mä tännekkin jokusen kuvan joskus saa aikaseks!

Nyt nukkumaaan.. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)