perjantai 18. syyskuuta 2015

HIUKSIA / RIPSIÄ / KYNSIÄ.

Huomasin just etten oo muistanut tän vuoden puolella esitellä lainkaan töitä! Viimeks marraskuussa oon näitä tänne blogin puolelle lisäillyt! Eli nyt on siis aika korjata tilanne ja näitä nyt sit on  VÄHÄSEN. =)


Tossa kesällä asiakas kysyi, että voisinko kurkata hänelle viikko sitten tehtyjä volyymiripsiä, kun hänen mielestään ne on aika kaameet ja lähtee tuppoina eivätkä tunnu volyymeilta... Lupasin kurkata ja yrittää parhaani mukaan vähän korjailla. No loppujen lopuks muutaman vanhan ripsen taisin sinne jättää, mutta melkein kaikki lähti tuppoina tosi kevyesti irti. (Kattokaapas kuva).  No näyttäähän toi lopputulos nyt aivan erilaiselta? Ja asiakaskin sanoi, että nyt ne oikeesti tuntuu volyymiripsiltä. 

Punertavaa ja kuparista liukuväriä pikkuleteillä.

Tuhkaista väriä!

Tummaa ruskeeta, kuparia sävyä miniraitoina päälle ja etuosassa asiakkaan omaa värjäämätöntä harmaata hiusta osio! :)

Ennen - Jälkeen.  Parasta työssä on tehdä vähä erilaisia muodikkaita muutoksia! 8)

Kaasolle tumma väri, toffeen värisiä raitoja ja rento kaasonkampaus! 
Tupeerausta alle, lettiä ja kiharanuttura. 8) Tässä oli toosi paljon tukkaa, tuli jo ihan ongelmia saada se kaikki tungettua nutturaksi! :'D Onneks tuskastuminen ei näy kampauksen lopputuloksessa!

 Rusehtavaa ja kuparia!


Serkulle volyymiripset.

Janikalle kokeiltiin vähä tummempaa tyvee taas pitkästä aikaa! Ja kellertävää latvaa vähän taitettiin... Vähäsen vaa 8) Pikkusen latva imas taitot itteensä, mut lopputulos oli silti kiva ja kaupassa Janika ihmetteli ku mä vaan kyttäsin sitä. Sen ruskeet silmät tuli jotenkin niin kivasti värin takia esiin että jäin tuijottamaan niitä :DD Sit oli pikku muutosta. Tummasta tukasta otettiin ensin pidennykset irti. Hiuksen kunto oli aikamoinen kun jokapuolella oli pikku takkuja ja katkeilua :D Vähän vaalennusta, punasta ja pidennykset ja TADAA

Pari kaason kampausta!Omat kynnet =)


Koulutuksessa kokeiltiin vähä uusia sävyjä ja taitettiin kellertävää tukkaa!


 Pastellitukkaa<3

 Ennen - jälkeen ! 

Volyymiripset.

 Ylioppilaskampaus 8) Tein letin tarkoituksella tuohon kohtaan päätä, jotta ylioppilaslakki ei mene sen päälle tai latista kiharoita. Letti tuli juuri sopivasti lakin alapuolelle :)

Vähän BP-hairin pidennystä!


 Saara tuli ottaan elämänsä ekat volyymiripset! Meni 9viikkoa ja tää muija varas uuden ripsiajan. Ajattelin tottakai ettei siellä enää ripsiä oo vaan tehään ihan uudet, mut EIII siellä niitä vielä roikku! Ihan uskomatonta miten jollain pysy niin pitkään :D
Vähä isompaa  muutosta =)

Pikakampaus =)


Asiakkaalla oli vaalea tukka pikku tyvikasvulla.. Khloe Kardashianin tukka oli tavoitteena ja lopputulos oli mielestäni aiika lähellä!

Ja tosiaan kuvia löytyy lisää Instagramista (oikeassa reunassa mun oma ja liikkeen) ----------->

4 kommenttia :

 1. Ihania kampauksia �� oon itte aina miettiny kampaaja alaa mutta en vieläkään ole kouluun hakenut. Harmittaa sinänsä koska monet aina sanonu että musta olis siihen senkin takia että olen niin sosiaalinen ja tulen hyvin juttuun muiden kanssa ;) hih. Isot muodon muutokset on aivan parhaat! Varsinkin ennen & jälkeen kuvat! Hyvää työtä teet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että! Mä oon kyllä niin tykännyt tosta alasta, vaikka aluks vähän epäilyttikin just toi että miten tulee erilaisten ihmisten kanssa juttuun! Mut toivottavasti sulla on joku yhtä mukava työ tai koulutus ku tuo kampaajan ala ja ehtiihän sitä vielä hakee myöhemminkin! =)
   Ja paljon kiitoksia! Ihana palaute :))

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)