torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi 2015!

Heipparallaa! Viimeistä päivää tätä vuotta vietellään jälleen. Miten se aika meneekin niin kovin nopsaan. Just sitä juhlittiin vuos sitten? Odottelen täällä just parhaillaan muutamaa ystävää kyläileen. Aateltiin ihan perinteisesti tinata, syödä nakkeja ja perunasalaattia, mennä kattomaan raketteja (paitsi nään niitä just koko ajan tosta ikkunasta ja säikähtelen ku koko ajan näkyy kauheita valoräjähdyksiä), ja aateltiin myös yhdellä käydä jossakin! :)

2015 vuoteen on mahtunut taas kaikenlaista. Kokosin pikku kollaasit parhaimmista hetkistä ja niinku kuvista voi päätellä niin alkuvuos on aina aika tylsää aikaa ja kesällä sitä sit lähtee käsistä :D Kuvia olis kyllä kesän ajalta niin paljon, että kesti ihan sikana päättää mitkä kuvat näihin nyt sitten laittaa. Ja niinku kuvista myös huomaa hienosti, mun tukka on kokenu ehkä enemmän ku minä.. aika huvittavaa näin jälkeen kattella et mitäs kaikkea sitä nyt sit onkaan ollut :D 2015 vuosi on ollut myös aika opettavainen vuosi. Oon kokenut jotenkin yllättävän paljon, vaikka en hirveesti ookkaan ollut menossa joka paikassa (kun ei enää perus ryyppykaverit ole olleet mukana vaan perustamassa perhettä). Mut ehkä se että oon yksin joutunut "selviytymään" kaikennäkösestä on opettanu mua, oon tutustunut paljon uusiin ihmisiin, pettynyt ihmisiin, oppinu käsittelee pettymystä, menny uudelleen nokka pystyssä eteenpäin, oppinu huomaamaan ketkä niistä ystävistä niitä oikeita on ja ketä oikeasti kiinnostaa mun mukana liikkua. :) Ystävät on mahtavia <3


Tammikuusta jäi parhaiten mieleen pikku malleilut Janikan kanssa Sailan mallina häämessuilla, Oli hauskaa leikkiä päivän verran rinsessaa. Ja tuo mun tukka oli kyllä maailman hianoin!


Helmikuussa meidän liike täytti 1vuoden ja sen kunniaksi sitten tietysti juhlittiin kovasti. Sain myös kummallisen ruusulähetyksen meidän liikkeeseen ja se jos mikä aiheutti pitkään hämmennystä. Helmikuussa on myös vanhojentanssit joten mun osalta se tarkottaa aina aikaista aamua töissä! Ja ystävänpäivä tietysti oli yks myöskin kiva päivä!


Maaliskuusta en juurikaan muista paljoa mitään.. Uuden tuttavuuden tapasin, joka sitten roikkukin matkassa jotain 7kuukautta, mut sitten sekin jäi. Otin ensimmäisen tatuointini. Ja Saila raahas mut johonkin pikku pirskeisiin jossa mulle juotettiin prinsessamukista jotain ällöä juomaa. :D


Huhtikuussa juhlittiin aprillipäivän lisäksi mun siskon synttäreitä. Kävin vähän treffeillä ja Saila laitto mun tukkaani aina hianosti töissä, varsinkin jos illalla oli tärskyt :D Janikan kanssa hengailtiin yllätysyllätys aika paljon ja välillä vähä meitä väsyttikin! :D Sit juhlittiinkin jo vappua!


Toukokuussa olin aika vaalea, kuvista päätellen.. Ihmisillä loppui koulut, niin meillä oli tietysti sit jotain valmistujais/ylioppilaskampauksia. Ja tietysti itsekin sit piti vähän käydä juhlimassa muiden mukana koulun päättymistä. Milkan kanssa ainakin aloteltiin joskus vähä meidän liikkeessä :D


Kesäkuussa alkoi kaikki kiva! <3 Oli Tulkkilan yötä, kävin Laitilassa moikkaamassa Saaraa, Oltiin Milkan kanssa Himoksella Juhannuksena, kävin äidin kanssa kattomassa Siltsua Porissa ja olihan mulla aika mahtava sivusiilikinn! 

Heinäkuussa oli Ruisrock ja siellä oltiin Sailan kanssa töissä laittamassa muiden hiuksia! Jazzeilla käväistiin ihan muutamaan kertaan! Karmarockissa pyörähdettiin ja kaikki muut päivät sitte menikin kivasti tapahtumia päivittäessä töissä ja vapaa-ajallakin :D

Elokuussa otin tatuoinnin reiteen. Ja Sailan kanssa oltiin viikonloppu paljon odotetuilla Blockfesteillä! Oli taas niin siistiä. Nautittiin viimeisistä oikein lämpimistä keleistä Yyterissä ja kävin myös eksäni kanssa muutamaan kertaan iltaisin grillailemassa ja keskustelemassa kaikesta menneestä ja tulevasta.

Syyskuussa alkoi kylmät kelit ja syysmasennus. Yritin kovin käydä lenkkeilemässä ja ulkona muutenkin. Järjestettiin kahdet eri vauvakutsut, Janikalle ja Jennalle <3 Juhlittiin myös Heinin muuttoa Väinölään.

Lokakuussa oli kummipoikani 1vuotis syntymäpäivä. Sailan kanssa oltiin hiusmuotinäytöksessä mukana. Sit juhlittiin Sailan kihlajaisia ja mullakin tais yks vuosi tulla taas lisää lokakuun viimeinen päivä,.

Marraskuussa kävin Studio Elitellä kuvauksissa. Juhlittiin pikkujouluja ja laitoin asuntoa joulukuntoon. Marraskuussa tuli myös uutinen mummustani, joka joutui sairaalaan, siellä sitten tuli käytyä useampaan kertaan vierailuilla.HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MURUSET!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)