perjantai 20. syyskuuta 2013

Otsatukka!

Mua tässä jo muutama ihminen painosti, että "repäse nyt ees vähän, tee vaiks ottatukka"... Mietin ja mietin kunnes ajattelin että no kasvaahan se takasin, vaikka viimeks näytin kyllä ihan mukulalta ottatukkani kanssa! Noh, tässä ois nyt Sussu 5v :


Halusin ihan suoran ottatukan, mut ku oon miljoona kertaa sitä ennestään ohennellut, niin eipä tosta kovin paksureunainen tullut. Mut ompahan nyt ainaki :D


Eiliseltä muutama kuva töihin lähtiessä, kun aloin jo vähän sopeutumaan tohon otsikseen... Välillä se kyllä oli sivulla ja ylhäällä ja ties missä :D Oli pientä tukkakriisiä ilmassa.
Tänään oon jo ihan tyytyväinen :D Aamulla ei ollu mitään suurempia ongelmia, otsis asettu oikeen hyvin ja lakkaa vaan ihan sikana niin siinähän se koko päivän sitte möllötti otsalla!
Kävin tänään vähän hoitelemassa omia ja mikon asioita (lue: miljoona asiaa kerralla)... ja tän näköisenä lähin liikenteeseen:Mä tein tänään sellasia päätöksiä et morjes. Katotaan, onko musta kuukauden päästä enää mitään jäljellä vai oonko ihan loppuun palanut! :D Suunnitelmat muuttui siis kertaheitolla! Siitä lisää ehkä joskus kun on sen aika!!! Kotiin paluu hymyilytti enemmän ku lähtö, miksköhään...


Heippa!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)