keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Itsetehtyjä

Niinku otsikko jo kertookin, niin luvassa olis nyt muutamia itsetehtyjä juttuja viime päiviltä/viikoilta. Kaikenlaista sitä tuleekin väsättyä =)

Omat kynnet tällä hetkellä:


Innostuin virkatuista koreista. Äiti toi mulle kassillisen lankoja ja ihan vain lähdin kokeilemaan tuleeko siitä virkkaamisesta yhtään mitään... Olisinkohan yläasteella viimeksi virkannut.


 Korihan siitä tuli ja se lähti heti uuteen kotiin. Tein sitten heti perään kaksi muutakin koria ja nyt on tuloillaan taas pari uutta!


 Äidille vähän värjäystä ja leikkausta. Hiukset oli kokonaan tummanruskeat/kuparin sävyiset ja äiti halusikin että hiukset pysyisivät vieläkin kuparin sävyisenä.  Jäihän sinne vähän sitä kuparia:D Mutta kun halusin kahta eri väriä... Kuparinruskean päälle tein muutamia vaaleita raitoja, että vähän olis pieniä sävyeroja =)


Viimesin ja ylpein "saavutukseni" on virkattu matto! Korien virkkaus olikin niin helppoa, että vähän innostuin ja otin isomman haasteen vastaan!  Nuppukin tykkää matosta.


 Koristelin myös vähän eteistäni Sinooperin sisustustarroilla. Kiva tulla kotiin kun näkee ensimmäisenä jotain tälläistä! :)


Oon aina tykännyt tehdä ite kaikenlaisia käsitöitä. Pienempänä se on ollut värityskirjojen väritystä ja tänä päivänä se on vähän haastavampaa hommaa. Oon aina miettinyt, että onkohan joku käsityöala mulle se oikee, ja onhan noi kynsiripsihiushommat aikamoista näpräystä, mut kivaa! :) Kivointa noissa käsitöissä on se kun saa työn valmiiksi ja näkee heti että hyvä tuli! Se, että saa itselleen tai varsinkin muille hyvän mielen, niin on parasta!

9 kommenttia :

 1. Nättejä juttuja, tässähän ihan itekin inspiroituu et pitäis näpräillä kaikkee kotona! ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa, tulee hyvä mieli kun saa jotain aikaseks ja kotikin näyttää heti kivemmalta pikku yksityiskohdilla ;>

   Poista
 2. tuo kori on älyttömän söpö ja helpon näkönen tehä! oisko mahdollista saada ohjetta sen teosta?:)
  http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Helppo se olikin, alkukankeuden jälkeen :D
   http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/554CB3FA0FB82459C22577F30029F13A/$file/Kahvallinen%20kori.pdf tässä olis ohje, jonka mukaan mä tein :))

   Poista
 3. Kivoja juttuja oot tehny! Saako kysellä että löytyykö tohon mattoon ohjetta jostain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) löytyy itseasiassa samalta sivulta kuin tuo koriohje :) tässä olis just tuon maton ohje: http://www.kangasaitta.fi/kangasaitta/web.nsf/pages/240E070089337443C22577AC006D4389/$file/Virkattu_matto_10062011.pdf

   Poista
 4. Mahtavat kynnet, ihastuin niihin!♥ Kori huippu söpö, osaisinkohan mä tuollaisen tehdä. Oon aika hölmö noissa jutuissa :D

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos =) Kyllä varmaan osaat! Mäki olin ensin ihan pihalla kun katoin tota virkkausohjetta... jopa googletin jokasen ketjusilmukan ja kiinteän silmukan ohjeen netistä että varmasti teen oikein :D

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)