perjantai 25. huhtikuuta 2014

Hiuskoristeita

 Glitterin hiusoppaan inspiroimana lähdin viime viikonloppuna ostoksille, minnekkäs muuallekkaan kuin Glitteriin. Parturikampaajana annan helpon vinkin teille juhlakampaukseen: Hiuskoru/kukka! En itse ensin yhtään ymmärtänyt hiuskoruja, joissa ketjut roikkuvat otsalla ja keskellä killuu jokin timantti... Kunnes päädyin ostamaan sellaisen itselleni! Yllätyin oikein miten mukavan tuntuinen koru oli päässä, venyvän pannan ansiosta se ei purista juurikaan mistään. Ainoa huono puoli korussa on se, että keskelle päätä tuleva ketju ei sovi muuta kuin jakauksen kohdalle, eikä mullakaan koskaan ole jakausta keskellä... Mun etuhiukset ovat muutenkin niin lyhyet, etteivät ne pysy sivulla, mutta ketjut auttoivat tässäkin ongelmassa! Hyvin pysyi ketjujen alla sivussa :) Ja mikä parasta, ketju on nätin/juhlavan näköinen! Sopii siis vähän parempiinkin juhliin, jollei hiuksia jaksa muuten laittaa!
Toinen loisto-ostos oli siis tämä kukka"ponnari", joka on tarkoitettu viimeistelemään kampauksen. Nutturan voi tehdä valkin kanssa, jolloin siitä saa siistin ja ison. Tai sitten vain sotkuinen mytty takaraivolle ja kukkaponnari ympärille koristamaan kampausta!8 kommenttia :

 1. Apua aivan ihania hiuskoristeita! Tollasen pannan mäki haluan :-D Paljonko se maksoi?  http://justchilling-v.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! : ) Oliskohan se ollu hiukan päälle 10euroa, mutta sillon tais olla joku -20% alennuspäivä eli normihinta jotain 15e :)

   Poista
 2. Apua! Aivan ihanat hiuskoristeet kumpanenkin <3 Tosi kauniit!


  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!:) odotan kyllä niin jo kesää ja juhlia että pääsee käyttämään noita!:>

   Poista
 3. Mä luin ton saman Glitterin hiusoppaan ja sain ihania ideoita hiustenlaittoon! :)
  Sopii tosi kivasti tuo hiuskoru sulle! Omassa päässä se näytti.. .noh, mielenkiintoiselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli kyllä tosi hyviä vinkkejä ja kuvia! :) kiitos paljon!:) tota kyllä vierastaa aluks kun on niin erikoinen koru, mut ehkä säkin vielä totut siihen;)

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)