maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kesän MUST HAVE

Aikani kuluks väsäilin kuvakollaaseja asioista mitä haluan/tarvitsen (lähinnä haluan) kesäks! =)
Ajattelin kaikkia vaatteita ja asusteita ihan päästä varpaisiin ja siitähän se idea sitte lähtiki:

Kesällä kun on varmaan joitain juhlia, niin tollanen hiuskoriste olis älyttömän nätti ja helppo! Mä en jaksa enää vääntää tukkaani mihinkään suuntaan ni tollasella sais tosi helposti "hiukset laitettua". Haluisin myös jonkun "urheilulippiksen", kun aina lenkkeillessä häikii ja saan auringonpistoksen niin vähänkö olis hyvä! Ja vielä niitä kuumia kesäpäiviä vois helpottaa tommonen perus huivi/panta!
Aurinkolaseja ei voi olla koskaan liikaa tai edes jokasta eri väriä! Vielä kun niitä kehtais käyttää:D
Ja koruja! Kesäks haluun pinkkiä ja keltasta <3 ja noihin ankkurikorviksiin mää rakastui! Ja tuo guessin kaulakoru nyt vaan on hieno, oli sit kesä tai talvi!


Kesällä pitää olla paljonpaljon toppeja, jos(KUN) kuumuus yllättää. Noi nyt vaan yksinkertaisesti vei voiton kaikista muista topeista!
Kaupoissa oon jo hetken kuolannu kaikkia farkkuliivejä, haluisin tollasen hihattoman ja ehkä vähän kulutetun tai revityn näkösen, tai sellasen mis on valkost pitsii jossai taskun kohdalla.. tai tai....
Oon myös pitkän aikaa metsästäny valkosta bleiseriä, mutta en mistään tietenkään löydä kun sitä hakemalla haen... Joku kevyt rotsi on kaikilla pakko olla kesän viileinä iltoina ja mä haluisin nyt uuden! Ja toi viiminen takki tai bleiseri mikä lie, raitoja<3

Farkkushortsit on ihan ehdoton kuumina päivinä, varsinkin tommoset "tuunatut" on hienot! Uskaltaisinkohan ite hakee pitsiä kaupasta ja alkaa ompelee farkkutakkeja ja shortsejani uuteen uskoon :D Vähä hienompiin iltoihin hamosia! Kylmempinä päivinä menis tollaset räikeen siniset housut tai perus revityt farkut!
Kenkiä<3 Näistä olis voinu tehdä ihan kokonaan omanki ruudukon kun vaihtoehtoja oli ja oli vaaan... Mutta, converseja söpöissä väreissä! Keltasta, pinkkii, limee! Korkkareita pileisiin ja juhliin! Mulle kelpais kaikki:)

Ja vielä olis kaikkee muuta mahollista:

Kännykkään uudet kesäkuoret: michael kors RAIDALLISET kuoret olis kivat! Ja noihin ankkurikuoriin ihastuin myös, ankkurin JA raitojen takia! Tai sitten vaan koko kännykkä tollaseen michael korssin kännykkäpussukkaan, kelpais sekin!=)
Sisustusta haluisin vaaleemmaksi. Mä vihaan kaikkia noita mun puunvärisiä kalusteita, punasia tuikkuja, punasta tähtivilttiä, minikuusta vaaleenpunasessa ruukussa... joulu meni jo???
Kuvat varmaan kertoo enemmän =) Vanhoja matkalaukkuja olis kiva saada johonki koristeet. Taljan haluaisin vieläkin, vaaleita tyynyjä, lintuhäkin (kyllä) kukkaselle, uuden kellon ja tommosia kultasia tai lasisia kippoja esim vaikka... pinneille ja ponnareille! =)

Mitäs tykkäsitte? Onko muilla jotain mitä on pakko saada kesäksi?

3 kommenttia :

  1. Haluatko että teen sulle bannerin:DD Ei millää pahalla mutta noi paint tyyliset ei oikeen iske. nättejä kuvia kuitenkin täällä blogissa :)

    -zennytintti.blogspot.com

    VastaaPoista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)