tiistai 27. tammikuuta 2015

Sunnuntai häämessuilla

Sunnuntai olin Janikan kanssa Sailan malleina häämessuilla.
Aamu alkoi 7.00 herätyskellon soitosta. Samantien ylös ja "helpot" vaatteet päälle kampauksen ja meikin vuoksi.
7.15 soi jo ovikello ja Janika saapui mun työ. Otettiin häämekot kainaloon ja pakkasin laukkuuni evästä mukaan kun aamupalakin jäi väliin.. (Mulla on tapana nousta aina viime tipassa:D) Kisuille ruoka ja sit lähdettiin etuovelle odotteleen kyytiä.
7.30 Saila kaartaa mun pihaan autolla ja sit lähdetään kohti keskustan kampaamoa, jossa laitettiin tukat ja meikit. Saila siis laittoi tukat ja teki Janikalle kynnet. Kosmetologi teki meille meikit ja edellisenä iltana mulle samassa liikkeessä kynnet. 


8.15 mulla oli meikki valmis ja pääsin siemailemaan hetkeks kahvia! Aloin myös itse hiukan kihartelemaan tukkaani, että Sailalla olis yks työvaihe vähemmän ja oltais nopeemmin valmiita.
8.30 Janikan tukka oli valmis ja sit Saila jatkoi mun tukkaani.
11.00 Kaikki oli valmista ja saatiin alkaa pakkaileen tavaroita kassiin ja takasin autoon ja valmistautuu lähtemään messuille. Otettiin vielä kampaamossa muutamat kuvat kampauksista, kun siellä sattuu olemaan niin hyvä valo.
Messukeskuksessa oltiin n. 11.20 ja itse messut alkoivat 12.00.. Saila ja tämä kosmetologi menivät laittamaan heidän pöytäänsä valmiiksi ja me hipsittiin Janikan kanssa yläkertaan. Tiesin että yläkerrassa on pukumyyntiä, joten siellä oli tilat joissa sai vaihtaa mekot päälle. Kiskottiin toisillemme mekot päälle. Janikan puvun nyörityksissä meni varmaan yks vartti.. ei musta kyllä olis nyörittämään tollasia ihan työkseen. :D Sit kiskottiin vielä korkokengät jalkaan (+10senttiä lisäpituutta), ettei mekko ihan laahais maata pitkin. Taisin myös auttaa jotakin tuntematonta naista jonkun mekon kanssa, aika sählinkiä siinä oli!
11.45 oltiin puvut vihdoin päällä ja löydettiin yks valoisa ikkuna, jonka edessä sit päätettiin napata nopeet kuvat, että saadaa facebookkiin jokin kuva aiheuttamaan hämminkiä. :DOlisin mä voinut sinne facebookkiin lisätä jonkun tosi harkitun ja hienon morsiuskuvan ja laittaa vaikka tekstiks jonku ihanan häävärssyn (onhan naimisiinmeno yks onnellisimpia päiviä elämässä).... mut arvatkaa lisäsinkö tän kuvan:


12.00 alkoi ihmisiä tulvia messuille, joten mentiin Sailan ja tämän kosmetologin pöydän luo. Siellä oli kaikki valmiina ja me sitten siinä tyydyttiin vaan poseeraamaan ja esittelemään kampauksia ja kynsiä kiinnostuneille. En oo tainnut koskaan ennen olla missään mallina, joten oli tosi hämmentävää olla kaikkien katseiden kohteena ja oli ihanaa kun Janika sanoi että "toi tyttö kysyi kaveriltaan et ´minkä arvosanan antaisit?´ ja puhui meistä..". Oltiin siis kirjaimellisesti oikeen arvioitavana siellä. Mut kyllä tuli paljon kehuja varsinkin tukasta. Niin väristä ku pituudestaki..


14.00 tuli hiljasempi hetki kun alkoi muotinäytös auditoriossa ja ihmiset katosivat sinne. Oli siis oiva hetki vähän haukata banaania ja juoda, ettei ihan taju lähde. Käytiin myös vähän kiertelemässä ja kattelemassa muiden esillelaittoja.


16.00 alkoi olla jo ihan veto pois kun oltiin herätty niin aikasin, eikä oltu syöty kunnolla. Väsytti ihan hirmusesti ja ennen kaikkee jalkoihin sattu ihan sikana. Ei ollu korkkarit mitkään ihan kaikkein mukavimmat popot! :D Kuvassa olevan mekon sain serkultani lainaksi. Mekko pääsi siis uudelleen käyttöön sitten 2013 elokuun! Mä tykkään tuosta mekon mallista tosi paljon ja koska tuo yläosa on tosi vartalonmyötänen ja sen sisällä on vielä kunnon kiinnikkeet niin ei ollut pelkoa että tippuis päältä.
Oon aina haaveillut omaksi häämekokseni jotain, jossa on yläosassa jotain timantti/glitteri/paljettihässäkkää ja mekko levenis tosi paljon tuosta vyötäröltä.. tai sitten joku pitsinen yläosa ja levenevä alaosa. Mut nyt kyllä vahvistui myös sekin ajatus et ei se huono oo, että muodotkin hiukan näkyy! :D Eihän sellasessa levenevässä prinsessaunelmassa näy muodot mitenkään.. Mut tosin nyt kun oon päivän käyttänyt tällästä mekkoa ni tulevaisuudessa voi olla sit se  prinsessamekko. Joo.

Hiuskoriste oli mulla jo ennestään. Oon sen muistaakseni viime kesänä ostanut BijouBrigittestä.Saila kävi vielä ottamassa meistä muutamat yhteiskuvat. Samassa ikkunapaikassa, joka todettiin toimivaksi. Aiemmallakin kuvauskerralla joku ystävällinen nainen kävi nappaamassa meistä yhteiskuvat, mutta ne ei loppujen lopuksi olleet kovin hyvälaatuisia. Ja tällä naisella oli vähän liian pitkä kosketus kuvaa ottaessa, koska samanlaisia kuvia tuli n. 20kpl... Mulla on kännykässä siis sellanen sarjakuvajuttu, jos painaa liian kauan laukaisinta. Mutta hienoa että on ystävällisiä ihmisiä vielä olemassa! :D
17.00 päätettiin lähteä riisuutumaan puristavista mekoista ja vielä puristavimmista kengistä. Viimeinen tunti siis oltiin hupparit päällä, mut sentäs tukka ja meikit oli vielä hyvin. :D
18.00 lähdettiin ajeleen kotio ihan väsyneenä!
18.30 olin jo kotona ja aloin irrottamaan kampaustani yks pinni kerrallaan.. Aikaa kului tähän operaatioon PUOL TUNTIA. Voin kertoa että oli hermot koetuksella. Kyllä oli hyvin kestävä kampaus!! :D
19.00 suihkuun ja loppuillan pötkötin sohvalla ihan koomassa ja selailin näitä kuvia.. Nukkumaan taisin mennä jo kymmenen jälkeen.. mikä on mulle erikoista.


6 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)