maanantai 20. heinäkuuta 2015

JAZZIT PART 1

No huhhuh. Menipäs viikko nopsaan. Ensin on koko kesä ooteltu Pori Jazzeja, ja nyt ne on jo ohi! Jazzit on siis viikon tai oikeestaan 9päivää kestävät "festarit" jazz-musiikin ystäville. Mutta vaikka mäkään en jazz-musiikista niin välitä, niin arkipäivisin on kiva käydä jazzkadulla ihan vaan kattelemassa markkinakojuja ja ihmisiä ja sitä menoa siellä. Viikonloppuisin on taas kiva viettää aikaa siellä kaljatelttojen puolella ja loppuilta baarissa, kun ihmisiä on niin hitosti (kerrankin) liikenteessä! Viikon aikana tuli oltua vähän liikaa huppelissa, tuli nähtyy paaljon kavereita ja vanhoja tuttuja, tuli siellä muutama uuskin tuttavuus tavattua. 

Ruottalaaset valmiina lähtöön!


Perinne on joka vuos ollu et juodaan jossain ja lähdetään kirjuriin istumaan/pussikaljottelemaan ja lopuks lähdetään joko kotio tai baariin jazzkadun kautta.. Tänä vuonna kokoonnuttiin ekana viikonloppuna mun työ sekalaisella seurakunnalla, tajuttiin vähän liian myöhään lähteä jazzkadulle, kadulla tajusin ottaneeni hieman liikaa Jack Danielssia ja nehän sitten päätti myös tulla ylös...  Sit jossain kohtaa tajuttiin jossakin kaljateltassa et ompas myöhä ja lähdettiin kotio nukkumaan :'D  En tajua miten ennen se ilta tuntu niin pitkältä ja sillon ehti tekeen vaikka mitä. Nyt aika meni ihan hujauksessa! Milka miten meni niinku omasta mielestä?

aamupalaa tyttöporukalla.


Jazzeilla oli myös maailmanpyöräkilpailu. Piti mennä maailmanpyörään ja ottaa joku maisema/kaverikuva ja laittaa instaan tai jonnekkin. Käytiin me kolmeen kertaan Sailan kanssa, mut eipä oo voittoa näkynyt ;( Ensimmäinen kerta maailmanpyörässä oli kyllä jo sen arvonen kokemus että oltais voitto ansaittu :'D
Seuraavat kuvat on tosiaan keskeltä jazzviikkoa, eli ihan selvinpäin ollaan oltu matkassa!
 Mansikkasuklaita. Oli niiiin hyviä 8)

2 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)