tiistai 21. heinäkuuta 2015

JAZZIT PART 2

Loput jazzailu kuvat! Nää onkin kaikki nyt viime lauantailta. Ilta oli taas kerran ihan huippu hauska. Kivaa pitkästä aikaa hengailla "vanhojen" kavereiden kanssa! Ilta alkoi Milkan kanssa Alfapettiä pelaten ja siinä samalla tietysti meikit ja tukat ja vaatteet sun muut kuntoon :D Parit kuvatkin ehdittiin Milkan kans napsia, ennen kuin Milla ja Lauri saapui mun työ. Sit pelattiin taas vähän lisää Alfapettii!














Päälleni laitoin aikoinaan nelly.comista tilatun mekon, joka on ihan mun ykkös suosikki silloin kun ei oo muutakaan päälle pantavaa! Kaulakoru on joskus ostettu Seppälästä.




Vähän ennen lähtöä saatiin myös Saila ja Tumppi meidän matkaan mukaan ja sit lähdettiin taksilla kohti keskustaa. Fiksuna tyttönä pidin kauheeta kiirettä lähdön suhteen ja sit itte menin ja unohdin lompakkoni kotiin, ja tän huomasin tietysti vasta keskustassa. Mulle hommattiin autokyyti takas kotiin hakemaan lompakkoani, koska ilman rahaa ja henkkareita ei pärjää missään. Kun mun kyyti tuli, totesin asuvalintani erittäin epäonnistuneeksi... Auto oli sen verran korkea, että hyvä kun jalkakaan ei yltänyt sinne auton "lattialle". Kyllä olis tarvinnu jumppahousut olla jalassa. Onneks oli auttavia käsiä ja mut nostettiin sinne :'D Alas tulo oliki sit helpompaa.. "Älä vaan hajota nilkkojas" kuulu perästä, kun korkkarit jalassa hyppäsin sieltä metrin korkeudelta maahan. Toisella kertaa pääsinkin jo omin avuin autoon, näillä mun super käsivoimillani.....


Aina ei oo heleppoo olla hullun ystävä 8)
 Sunnuntaina hölläiltiin sitte koko viikon edestä oikeen urakalla. Kaivoin pitkästä aikaa pleikkaripelitkin esiin ja pelasin Spyroa koko illan! Kuin parasta. 



2 kommenttia :

 1. Niin ihanan värinen tukka sulla <3
  Meki pyörähdettiin jazzien ohi ku käytiin Luvialla yötä :)
  - Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mäkin oon tykästyny tähän :))
   Aii voi vitsi, olsit pistäny jotai viestiä niin oltais törmäilty! :D

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)