maanantai 27. heinäkuuta 2015

LAUANTAI

Heräilin lauantaina jo kasin aikaan. Vedin jotkut hassut vaatteet vaan päälleni ja aloin tiskaamaan ja siivoileen paikkoja.. Ja siis täähän on mulle ihan ennen kuulumatonta että nousen ensinnäki lauantaina aikasin ja kaiken lisäks alan vielä siivoomaan heti aamutuimaan?! Noo, sain kivasti siivoiltua ja ysiltä tein letin yhdelle bestmanille häihin. Oli oikeestaan aika hauska idea laittaa letille sellanen ananastukka, tuskin kovin monella on samanlaista samoissa juhlissa! Ja on ainakin tukka siististi =)Mulla meni suunnilleen kaks tuntia siihen, että sain päätettyä itteni päälle jotkut vaatteet.. Välillä vähän meikkailin ja menin taas katteleen vaatekaappia. Kokeilin paria asua, eiii, tukkaa laittamaan ja taas katteleen. Lopulta päädyin nellyn mekkoon, jonka meinasin laittaa jo jazzviikonloppuna, mutta sillonkin emmein sitä tuhottoman kauan. Menin äidin työ ja ensimmäinen kommentti on että "meinaatko tollee lähteä, kauheen paljastava" :D noniii.

ruskee äippä! ainakin mun rinnalla kun oon tämmöne albiino:D
 Sitten lähdin Janikan työ ja ensimmäisenä pääsen laittamaan toisen tukkaa. Yllätys :) Pistettiin komijat huulipunat ja napsittiin muutamat kuvat. Taas tuli jännä valinnanvaikeus.. oltiin vaan nii nätteinä ettei osattu kumpikaan päättää mikä kuva lähtee instaan, mikä facebookkiin ja kumpi meistä laittaa minkäkin. Voiko naisena olo olla oikeesti yhtään vaikeempaa :'D

 Lähdettiin Janikan kanssa hakeen tommonen hassu Popletyttö matkaan ja suunnattiin Hvaltaan Karmarockkiin!

Hvallassa löytyi lisää ihania ystäviä ja oli tosi kivaa. Istuskeltiin vaan koko ilta nurmikolla ja nautittiin lämpimästä ilmasta ja tietysti seurasta! Vähän myöhemmin saatiin vielä lisää porukkaa samaan sössöön kun Saila ilmotti tulevansa poikkeemaan muutaman miekkosen kanssa 8)piti vähä hassutellakki. 


Kaikkien näiden kuvien jälkeen mun on pakko todeta että mulla oli kyllä niiiin hyvä tukkapäivä! Mun on ehkä jatkossaki parempi tehdä vaan tollane rento rantalookki, eli tollasii "laineita", koska:  tukka voi olla niin pirun sekasin ku ikinä ja se näyttää silti hyvälle!  Tein noi tosiaan aamupäivällä, tuolla nurmikolla mä makoilin tukka pitkin nurmikkoa, baariin mentäessä tihkutti vähä sadetta, baarissa tanssittiin ja heiluttiin ja taas baarin jälkeen tihkutti vähä sadetta.. Ja sitten aamulla: se oli vieläki hyvä! Tietysti vähän latistunu mut just sellanen rento krapulatukka :D

Jos oon tehnyt itelleni selkeet prinsessakiharat ni ne on yleensä jo tunnin jälkeen takussa. Sit mä harjaan ne sellaseks kiharapilveks. Hetken päästä se on enää latvasta kihara. Useempi tunti ni tukka on vaan pelkkä takkukasa ja haron niitä "kiharoita" vaan koko ajan sormin ja aamulla tukka on vaan ihan jäätävä. Tai jos päätän että tällä kertaa voisin pitää ihan suoran tukan, niin eiiii ku sillon se kihartuu ja vääntyy ihan ihme kohdista ja todellakin menee takkuun jostain niskasta ja näytän lättäpäältä.
Eli......

Illan rientoihin kannattaa heti tehdä se, miltä se tulee näyttämään muutenkin krapulassa,2 kommenttia :

Asiallista kommenttia, kiitos. :)