tiistai 4. elokuuta 2015

4.8.

Minne on taas koko kesä mennyt?? Nyt on jo elokuu ja tuntuu että en oo taas mitään tehnyt kesällä.. Joo, oli tossa nyt muutamat festarit ym pämppäämistä. Mutta kun ei oo tullu otettuu aurinkoo, uitua, grillattua, istuttua terasseilla, käytyy särkkikses tai jossain muualla kesäreissuilla, niin tuntuu ettei kesä oo viel ees alkanukkaa ja nyt se jo mukamas pian loppuu.. Kelit on ollu ihan pyllystä. Ens kesänä saan heittäTä kahe vuoden talviturkin veke :'D Oivoi, lähtiskö joku munkaa vaikka Kreikkaa, Turkkii, Espanjaa, Thaimaasee? Mitä näitä lämpimii rantalomapaikkoi ny ois....Töissä oon sentään vähä kesäsempii vaatteita saanut pitää, mut silti saa melkein olla pitkähihane aina mukana ja sukkikset jalassa. 

omat kynnet.

asiakkaalle juhlakynnet.


Käytiin Janikan kanssa tossa yhtenä iltana kesäteatterissa katsomassa näytelmää, jossa meidän ihana ystävä Milla näytteli. Ja loistavasti näyttelikin! Meinas plikka vaan mennä sekasin kun meidät bongas yleisöstä! Tauolla käytiin Janikan kanssa juomassa kupposet kahvia :)


 Viime viikolla olin muutaman päivän lirutukkani kanssa, jotta sain tyven värjättyä piiloon. Välillä on niiin kiva olla ilman pitkää tukkaa. Saa raapia ja hieroo päätä, eikä oo teipit tiellä. Nukkumaan mennes ei tarvii harjata tukkaa sileeks ja letittää ku voi vaan mennä tukka sekasin nukkumaa ja aamulla sen voi harjata ongelmitta :D Mutta pakko se oli saada pitkä tukka silti heti takas.. ei tollasta lirua kestä peilistä kattella.


Lauantaina juhlittiin serkun kotiin paluuta vaihdosta, sekä täysi-ikäisyyttä. Sen kunniaksi juhlissa oli vähän boolia ja loppujen lopuks mä taisin sitä eniten litkiä, muut ei oikein tykänneet niin makeasta.. Mun mielestä se oli aivan loistavan hyvää :D Osaispa itekkin tehdä sellasia booleja.

Illalla lähdettiin ensin Amarilloon istumaan muutamalle ja siitä vielä tanssahtelemaan baariin. Voitte vaan taas kuvitella mun oloni sunnuntaina kun kissojenkin meno näytti tältä:


Tänään mulla oli vapaapäivä ja se kuluikin sitten tatuoitavana, kaverilla kahvittelemassa ja ripsiä tehden. Tatuoinnista parempaa kuvaa kun on parantunut! Tässä on vaan pieni vilaus siitä =)

2 kommenttia :

  1. Ihania kynsiä oot tehnyt! Varsinkin nuo sun omat on tosi kauniit :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia <3 ihanaa kuulla positiivista palautetta tollaselta kynsimestarilta ;>

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)