torstai 29. syyskuuta 2016

TULE JO

Heipparallaa.
Täällä alkaa käydä jo päivät pitkiks ja yöt tuskallisiks. Päivisin ei keksi enää tekemistä ja sit kun keksin siivota jonku paikan, niin kyllästyn viidessä minuutissa tai sitten alkaa joku paikka kolottaa ja meen mieluummin sohvalle makoileen. Öisin sit taas makoilu paikoillaan ottaa päähän kun uni ei tahdo millään tulla. Ja aamusin on pakko kaivautua väsyneenä ylös sängystä tämän pienen karvakasan takia. Ainakin koiralla on mukavaa kun sillä on koko ajan mut seurana :D
Tukka ja naama mulla taitaa olla joka toinen päivä kunnossa.. Toisina aamuina jaksaa vähän meikkailla ja laittaa pidennyksiä päähän (en ymmärrä kenen takia:D) ja toisina päivinä mennään mieluummin pussi päässä. Nyt on siis menossa rv41 .. Kumma miten yli kuukausi sitten olin jo aivan valmis kaikkeen mahdolliseen kun oli niin hurjat kivut munuaisen vuoksi. Nyt kun mennään jo yliajalla niin tuntuu etten oo yhtään valmis. Ja olokin on väsystä huolimatta normaali, ihan ku vaan olis jollain sairaslomalla. Mahaan on jo periaatteessa tottunut, niin ei aina muistakkaan olevansa raskaana.

Sailan kanssa ehdittiin vähä maalailla masuakin. Tai siis Sailahan sen taiteellisen puolen tässä toteutti. Mä yritin vaan olla nauramatta, että maha pysyis aloillaan. :D En mä muuten niin välitä mistään masuraskauskuvista, mut nää on kyllä hauskat ja kehtaa julkaistakin. 
Odottavat on tunnelmat : D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallista kommenttia, kiitos. :)