keskiviikko 15. helmikuuta 2017

It was one of those moments when everything changes.

En aio edes pahoitella pientä blogitaukoa. Kiva silti että jotkut olivat jättäneet sillä aikaa kommenttejakin vanhoihin postauksiin, ette oo siis mua kokonaan hylänneet vaikka mä hylkäsin teidät. Oikea syy etten ole tänne päässyt kirjoittelemaan, on se, että mun mieheni heitti nettimodeemin menemään eikä mun puhelimesta saanut nettiä koneeseen kun heti meni nettipaketti täyteen jne... Nyt mulla on uus liittymä jossa on rajaton netti, eli ehkä jatkossa pääsen useammin kirjoittelemaan. :)  Ja kun en  päässyt tänne kirjoittelemaan, niin sit tuli vastaan jo se raja et on mennyt liiian pitkä aika, enkä osaa enää alottaa mistään. Mutta on myös vielä kolmas syy, miksi en ole tähän ehtinyt sen enempää panostamaan:

1.10 meille syntyi poika. 3190g ja 50,5cm  <3
Olin näköjään 29.9 vielä ehtinyt tänne kitisemään tuskaisista oloistani, seuraavana päivänä tuli lähtö sairaalaan ja vielä vuorokausi niin tuo pikkumies oli maailmassa.

Ristiäiset meillä oli 12.11, päivää ennen isänpäivää.

Ja pikkumies sai nimekseen Eeli Johannes Antero.
Marraskuussa oli myös toinen tärkeä päivä, kun rakas lapsuudenystäväni meni naimisiin ja mä sain olla kaason roolissa (mitä nyt raskauden ja synnytyksen jäljiltä pystyin). 

Ja sitten oli Eelin ensimmäinen Joulu! Ja mä vaihdoin turkkini punertavaan :D

Toivottavasti joku ilahtui meidän pikaisista kuulumisista ja kirjoittelen taas pian enemmän kun kerkiän! :)

4 kommenttia :

 1. Ihana pikkumies onnea viel kerran ja postailet ku ehdit.Ei mullakaan riitä aika kaikkeen vaik haluais meän pieni mies jo 1.5v vastahan synnytin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon eekku! :) niin se aika rientää! Pian ne jo menee kouluun ja saa ajokortit ja tuo tyttöystäviään kylään :D

   Poista
 2. jee ihanaa kun kirjotit <3 ja onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että joku ilahtuu mun kirjoittelusta! :')) ja kiitos paljon!! :)

   Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)