keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

BABY PHOTOGRAPHY

 Joulukuussa osallistuin erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin ja kävi mulla tuurikin! Tai oikeastaan Eelillä kävi tuuri. Olin osallistunut Eelin Batmankuvalla kilpailuun, josta voi voittaa valokuvauksen ja se kuva veikin sitten voiton! Halusin käyttää valokuvauksen siihen, että meistä otetaan muutama perhekuva ja Eelistä otetaan yksittäiskuvia.
Lasten valokuvaaminen on aina hankalaa kun lapset eivät vielä ymmärrä miten kameran edessä pitäisi käyttäytyä. Lapset pyörivät, heiluvat, ilmeilevät ja lopuksi ehkä hermostuvat jolloin kuvista ei välttämättä saa kovin kivoja tai iloisia. 
Meillä Eeli oli jo valmiiksi väsynyt kun oli ollut hereillä jo pari tuntia (eikä yleensä jaksa sen kauempaa olla hereillä, vaan tarvitsee päikkärit). Aloitettiin kuvaamalla Eeliä lattialla karvamatolla.
Yleensä Eeli on iloinen ja hyväntuulinen ja reagoi kaikkiin leluihin tai muiden ihmisten lässytyksiin. Tällä kertaa poju vaan makasi paikoillaan lattialla ja tuijotti ilmeettömänä kameraan. Kaikilla leluilla, ilmeillä ja äänillä koitettiin herätellä muksua ja kyllähän se sit puolen tunnin jälkeen alkoi jo vähän hymyillä ja virkistyä. :D
En viitsi täällä julkaista kaikkia söpöimpiä nassukuvia, niitä näkee muutaman Instagramin kautta tai facebookista jos kiinnostaa. :)
Kaikkiin kuviin oltiin tosi tyytyväisiä ja olikin hankalaa valita meille ne mieluisimmat, joista teetetään isommat kuvat. Kuvaaja oli erittäin mukava, eikä Eeli vierastanut ollenkaan outoja kasvoja tai kameroita. :) Me oltiin aiemmin juteltukin, että olis kiva ottaa jotain perhekuvia. Joten tää voitto tuli kyllä just oikeaan aikaan! Meidän pikku jäbä on jo yli 6kk. Mihin tää aika on hurahtanut?? 

2 kommenttia :

  1. Se aika vaan katoaa ja suloinen pikkumies.Meillä jäbä jo 1v8kk tuntuu et vastahan synnytin sen nyt se jo puhuu ja sanoja tulee kokoajan lisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ihan kohta hänkin on sit jo 2v! Mä niiin odotan sitä aikaa kun opetallaan eri sanoja ja asioita 8)

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)